Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Star Trek Państewka Tura 52 Informacje i zmiany

Tura 52 Informacje i zmiany

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Participant

Tym razem ja troche przetrzymałem. 🙂

-Unia Cardasiańska ogłasza przetarg za zakup okrętów wojskowych za łączną kwotę 500 000.

Oferanci proszeni są też o dostarczenie danych taktycznych i przedstawienie ceny za sztukę.

Oferty będziemy zbierać do tury 57.

Yoko Hino
    Participant

Jest 1/5 rozkazów na turę 53.

fluor
    Keymaster

O masz, trzeba się w końcu zacząć ogarniać 🙂

Yoko Hino
    Participant

Jest 2/5 rozkazów na turę 53.

fluor
    Keymaster

Klingoni informują, że w związku z wezwaniem pomocy z siedziby Ligi Narodów grupa admirała Pertoza dostała zadanie ustabilizowania sytuacji. Sektory sąsiadujące z siedzibą Ligi Narodów są objęte kwarantanną (nie dotyczy okrętów państw Ligi Narodów) do momentu wyjaśnienia sytuacji. Klingoni wzywają także na miejsce przestawicieli rządów Ligi Narodów (a zwłaszcza Dominium jako przewodniczącego), aby pomogli wyjaśnić charakter całego incydentu.

fluor
    Keymaster

KOR Klingońska Agencja Prasowa publikuje skrót ostatnich wydarzeń.

Yoko Hino
    Participant

Jest 3/6 rozkazów na turę 53.

Doro
    Participant

Wojny wybuchaly z bardziej błahych powodow niz podpisanie takiego zdjecia jako "Typowa Bajoranka" w KOR .

😉

fluor
    Keymaster

Warto podkreślić, że KOR Klingońska Agencja Prasowa nie jest organem rządu klingońskiego, a wolnym podmiotem gospodarczym i prezentowane na niej poglądy nie muszą być zgodne z linią polityki Najwyższej Rady Klingonu. KOR Klingońska Agencja Prasowa przyjmuje do publikacji także komunikaty i teksty pochodzące z zagranicy.

Yoko Hino
    Participant

Jest 4/6 rozkazów na turę 53.

4, już dawno podesłał tylko nie uzupełniłem. Czekamy na Bajoran i robie ture.  O'mus mam nadzieje że zdażysz podesłać przed nim ture. 🙂

Bardzo długo tury robicie, (ostatnią prawie 50 dni) w czym problem? Jak go zaradzić? Da się skrócić czekanie na 54 ture do do 3 tygodni? Sadze że po terminie śpiochowi można pozwolić na przeliczenie budowy i wydatków, traciłby tylko możliwośc wydania rozkazów.

fluor
    Keymaster

Jestem za. Dodatkowo takie "usztywnienie" czasu oczekiwania podziała motywująco, bo i ja zdarza się odkładam na kilka dni zrobienie arkusza, aż w końcu za jednym posiedzeniem wszystko uzupełniam.

Doro
    Participant

Jakby co to za. Dla mnie tura moglaby trwac i tydzien, ale 3 na poczatek moga byc.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram