Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Trzeci sezon Warehouse 13

Trzeci sezon Warehouse 13

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

9 lutego rozpocznie się w Toronto produkcja trzeciego sezonu Warehouse 13 (Magazyn 13), serialu, który cieszy się największym powodzeniem na kanale Syfy. Trzeci sezon ma przede wszystkim odpowiedzieć na pytani pozostawione w finale drugiego sezonu bez odpowiedzi. Czy Myka Bering (Joanne Kelly) na dobre opuściła zespół? Czy zobaczymy jeszcze H.G. Wells (Jaime Murray)?

[more]Trzeci sezon Magazynu 13 będzie można oglądać już w to lato.

W drugim sezonie Magazyn 13 uzyskał widownię sięgającą 3,43 milionów widzów, w tym 1,51 miliona w wieku 18-49 lat, 1,80 miliona między 25-54 i osiągnął rating 2.4. Ten wynik plasuje na czele listy seriali Syfy.

Magazyn 13 otrzymał w 2010 roku pierwszą w historii nominację do nagrody Emmy za muzykę Eda Rogersa.

Źródło: Sliceofscifi.com[/more]

Cross
    Keymaster

Warehouse 13 (Magazyn 13), serial, który cieszy się największym powodzeniem na kanale Syfy.

WTF? 😮

Diabeu
    Participant

Co w tym dziwnego?

Flashbones
    Participant

Ja wolę Eureke, Warehouse mnie nie przekonał.

Zuza
    Participant

Co w tym dziwnego?

Na przykład to, że mało osób ma o nim dobre opinie, a w statystykach jakimś cudem ma się dobrze - odwrotnie niż seriale cenione w wypowiedziach "niecyferkowych"...

Diabeu
    Participant

Bardzo możliwe, że te krytyczne opinie pochodzą od fanów hiper ambitnego saj-faj i taka lekka rozrywka jaką jest W13 im wręcz ubliża.A poza tym opinie nie mają nic do słupków oglądalności, które przy W13 są cholernie wysokie.

Cross
    Keymaster

To chyba mi jednak ubliża, bo niestety W13 żadnej rozrywki, nawet "lekkiej" dla mnie nie stanowi. Podobnie mam z The Cape. Pamiętam jak narzekało się na Heroesów, a co powiedzieć teraz, w dobie No Ordinary Family i Peleryny...

sjurek102
    Participant

9 lutego rozpocznie się w Toronto produkcja trzeciego sezonu Warehouse 13 (Magazyn 13), serialu, który cieszy się największym powodzeniem na kanale Syfy. Trzeci sezon ma przede wszystkim odpowiedzieć na pytani pozostawione w finale drugiego sezonu bez odpowiedzi. Czy Myka Bering (Joanne Kelly) na dobre opuściła zespół? Czy zobaczymy jeszcze H.G. Wells (Jaime Murray)?

[more]Trzeci sezon Magazynu 13 będzie można oglądać już w to lato.

W drugim sezonie Magazyn 13 uzyskał widownię sięgającą 3,43 milionów widzów, w tym 1,51 miliona w wieku 18-49 lat, 1,80 miliona między 25-54 i osiągnął rating 2.4. Ten wynik plasuje na czele listy seriali Syfy.

Magazyn 13 otrzymał w 2010 roku pierwszą w historii nominację do nagrody Emmy za muzykę Eda Rogersa.

Źródło: Sliceofscifi.com[/more]

Oglądałem sezon pierwszy serial ciekawy, ale artefakty najciekawsze.Na kanale Sci-fi był sezon pierwszy a gdzie reszta sezonów???????

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram