Forum Fantastyka Star Trek Trek Humor

Trek Humor

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 420 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Elvenking
    Uczestnik

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Match
    Uczestnik

Dołączona grafika

Eviva
    Uczestnik

A to znacie?

Elvenking
    Uczestnik

Dołączona grafika

Bartas
    Uczestnik

Zastanawiałem się gdzie to wrzucić tu chyba jest najodpowiedniej 🙂 jak było to sory 🙂 P.S. Elvenking jak masz takie pomysły to startuj w konkursie treksfery 🙂

EMH Mark IX
    Uczestnik

"...could be some form of space madness we've never heard off..."

Spock zabija tym komentarzem 😆

Pewnie byłe ale z racji tego że w Szkocji siedzę to:

http://www.youtube.com/watch?v=KoBk8bxU1rs

PS. Oni naprawdę tak tu gadają 😮

Zuza
    Uczestnik

Średnio ile razy trzeba to przesłuchać, żeby zrozumieć wszystkie wypowiedzi bez odwoływania się do kontekstu?

BTW. Wiosna przyszła - dinozaury odtajały! 😆

Jamjumetley
    Uczestnik

Z tego co zdążyłem zaobserwować, to na północy tak gadają 🙂 W okolicach Dundee, gdzie najwięcej czasu spędziłem, rozmawiają normalnie, a Carnoustie, wspomniane w klipie tak daleko od Dundee nie leży.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Z tego co zdążyłem zaobserwować, to na północy tak gadają 🙂 W okolicach Dundee, gdzie najwięcej czasu spędziłem, rozmawiają normalnie, a Carnoustie, wspomniane w klipie tak daleko od Dundee nie leży.

Gadają normalnie jak się do nich pierwszy odezwiesz bo słyszą, że raczej Szkotem nie jesteś. Ale jak ci rodowity highlander po swojemu zajedzie to nie wiadomo o co chodzi 😆

A w klipie, jak to w klipie, język przejaskrawiony żeby było śmieszniej 🙂

BTW. Sama jesteś dinozaur Zuza 😛

Zuza
    Uczestnik

Przesłuchałam już kilka razy i nadal nie rozumiem połowy 😮

BTW. Sama jesteś dinozaur Zuza 😛

Ale kobietom się nie wypomina 😛 Wycięli maniery żeby zrobić miejsce na dodatkowe pliki translatora? 🙄

EMH Mark IX
    Uczestnik

Maniery, maniery... Sam skasowałem, żeby wgrać kilt...Zresztą zacząłem sobie przypominać zachowania doktorka 😆 Ehh... Jak się cofnę pamięcią do naszego pbema to aż się łezka w oku kręci.Chyba czas coś napisać po tylu latach. Może pociągnę dalej First Generation? 😀

Eviva
    Uczestnik

Pana szanownego nie znam i witam, a Zuza chyba zmieniła avatar, czy mi się w oczkach dwoi?

Zuza
    Uczestnik

Zmieniłam. Ale na chwilę obecną kawę właśnie wypiłam, więc spokojnie, jestem niegroźna :)A Doktorek wypełzł z lamusa, uzupełnia braki kadrowe ;>Ile to już lat od katastrofy Ex-C/wycofania Ex-D? 3? 😮

Eviva
    Uczestnik

Ale fajny ten avatar, podoba mi się :)A co do Doktorka, to zawsze fajnie poznać nowych/starych ludzi (i hologramy).

EMH Mark IX
    Uczestnik

W takim razie odpowiem na powitanie jak rasowy holodoktor...Aaa... Pani Eviva. Obserwowałem Panią i w końcu zawitała Pani do lecznicy. Następnym razem proszę zabrać ze sobą dobry humor i dystans do siebie... I jeszcze jedno. Proszę pamiętać, że cierpliwość to cnota a tej nigdy za dużo w kontaktach ze mną 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 420 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram