Forum Fantastyka Star Trek Trek Humor

Trek Humor

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 420 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Cóż za piękne dopasowanie reklamy kontekstowej 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Ryczę ze śmiechu 😀

Eviva
    Uczestnik

Polacy zasługują na więcej... ale mają, co maja. Trudno to zmienić 🙂 Dobrze, że mamy choć tyle.

Aluqah
    Uczestnik

Właśnie zakończyłem 1 sezon TOS 😎 , w słuchawkach, aby nie przeszkadzać starym i lepiej wczuć się w klimat 🙄 ... ...dobra przejdę do rzeczy, wyciąłem fragment ostatniego odcinka sezonu, czy tylko ja w 13 sekundzie to słyszę? 😉

Jamjumetley
    Uczestnik

No, coś się chyba rzeczywiście Spockowi wypsnęło 😛

Match
    Uczestnik

Wspominałem już o tureckim treku, ale nie mogłem sobie odmówić wrzucenia tej sceny:

http://www.youtube.com/watch?v=S16cUAX1qbU...feature=related

W zasadzie nie pasuje do działu "humor", bo jest całkiem na serio 😉

Romek 63
    Uczestnik

Po obejrzeniu tego kawałka filmu przestałem rozumieć jak można krytykować TOS za niedoróbki techniczne :mrgreen: TOS jest całkiem przyzwoicie zrobiony 🙄

Eviva
    Uczestnik

Po obejrzeniu tego kawałka filmu przestałem rozumieć jak można krytykować TOS za niedoróbki techniczne :mrgreen:

TOS jest całkiem przyzwoicie zrobiony 🙄

No bo TOS wcale zły nie jest. Jeśli potraktować go nie jako typowy serial akcji, a jako Teatr Telewizji w odcinkach, coś jak sławetna "Kobra" albo "Kabaret Olgi Lipińskiej", to jest nawet bardzo dobry!

Dalek
    Uczestnik

Tak w pełni się z Tobą Eviva zgadzam, ale tylko jeśli pominie się fakt, że jest potwornie nudny teatr telewizji. Po 10 miniutach wiem co się stanie i pozostałem 40 to dla mnie męczarnia.

Romek 63
    Uczestnik

A ja tam lubię "Kabaret Olgi Lipińskiej" i Teatr Telewizji też - nawet gdy się domyślam zakończenia 🙄

Eviva
    Uczestnik

A ja tam lubię "Kabaret Olgi Lipińskiej" i Teatr Telewizji też - nawet gdy się domyślam zakończenia 🙄

Ja właśnie też i może dlatego tak bardzo lubię TOS i tosopodobne twory.

Cross
    Klucznik

A ja tam lubię "Kabaret Olgi Lipińskiej" i Teatr Telewizji

MikE
    Uczestnik

Hehe Star trek po szkocku to jest dobre pamiętam jak byłem w Szkoci ten ich slang 😀

http://www.youtube.com/watch?v=Khrpy4V0-U4...feature=related

Eviva
    Uczestnik

A ja tam lubię "Kabaret Olgi Lipińskiej" i Teatr Telewizji

Co to ma znaczyć: potępienie czy pochwałę?

Cross
    Klucznik

A jak Ci się wydaje?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 420 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram