Forum Fandom Opowiadania TOSowe opowieści

TOSowe opowieści

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Participant

Tak trochę nieco inaczej, niż jest przyjęte, ale chciałabym zaprezentować Wam moją twórczość. Tyle że nie mam siły wygrzebywać tego z czeluści... więc idę nieco na łatwiznę i odsyłam do linka do mojej stronki (no i nie będę tu zajmować miejsca moimi twórczymi głupimi pomysłami 8) ):

http://holodeck4.cjb.net/

Jest tam sekcja polska, więc możecie ją wziąć na pierwszy ogień 😉

Zarathos
    Participant

jakos mi ten twoj link nie dziala

Toreth
    Participant

jakos mi ten twoj link nie dziala

Dziwnie 😕 , bo powinien, u mnie chodzi. To może spróbuj bezpośredni

http://cus_damar.tripod.com/

Z góry przepraszam za popupy...

Zarathos
    Participant

tez probowalem, jeszcze rano - nic, very sory ale albo moj komp cie nie lubie, albo cos nie w porzadku ze stronka

Toreth
    Participant

To chyba faktycznie Twój komp mnie nie lubi, bo u mnie chodzi z dwóch różnych kompów - pracowego i domowego 😕 Czy jeszcze komuś stronka się nie otwiera? :hmmm:

Reyden
    Participant

u mnie to samo , zaden link nie działa , wyskakuje tylko Access Denied 🙁

Toreth
    Participant

Access denied 😮 A to dziadostwo 👿 :killer: Poszukam jakiegoś serwerka i chyba przeniosę stronę gdzie indziej, przy okazji pozbędę się tych denerwujących, zawieszających komputer popupów.Dam znać, jak stronka będzie dostępna (oby) :gra:

fluor
    Keymaster

Może wrzuć jakąś próbkę tutaj, razem z innymi opowiadaniami?? 🙂

Toreth
    Participant

Może wrzuć jakąś próbkę tutaj, razem z innymi opowiadaniami?? 🙂

A co, Ty też nic jeszcze nie czytałeś?

Nie wiem, czy nie będą za długie na posta, ale oki, zobaczę co się da zrobić jak tylko wrócę do domciu.

Coen
    Participant

Żaden tekst chyba nie jest za długi na posta. Wszyscy tu umieszczają więc i Ty mozesz

fluor
    Keymaster

Żaden tekst chyba nie jest za długi na posta.

Jakieś limity chyba jednak są... Ale nawet jak opowiadanie jest maksymalnie długie, to można podzielić je na kilka części 😉

Gosiek
    Participant

Mi się strona załadowała bez większych problemów, chociaż trochę to trwalo. 😛 A co do popupów to polecam zmianę przegladarki na taką, w której można je zablokować (czyli Mozille 🙂 ). Koniec off topica.

Co do opowiadań, to pierwsze wrażenie pozytywne, ale z racji długości tekstu jestem dopiero na początku. 😉 Jak przeczytam wszystko to napiszę coś więcej.

Btw: spróbujcie jeszcze przez TEN link.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram