Forum › Fantastyka › Star Trek › Szukam figurki/modelu - Cardassian Galor Class
Naszła mnie nagle chęć nabycia tego ciekawego statku więc powolutku rozglądam się czy gdzieś blisko u nas można go jeszcze dostać po rozsądnej cenie jednak ni to na allegro ni w sklepach modelarskich jakie znalazłem nie ma niczego takiego więc pomyślałem że zapytam tu.
Dość skromne życzenie, ledwo niewielki model Furuty lub ewentualnie inny z podstawką którego nie trzeba malować/sklejać. Czy ktoś ma jakieś sugestie lub jeden zbędny egzemplarz hmn?
A szefostwa sklepu się pytałeś czy dostarczą? Ja trochę czekałem nim dostałem, a mam jeszcze myśliwiec Jem'Hadar, Maraudera Ferengi, biostatek rasy 8472, sześcian Borga, stację DS9 i coś jeszcze, ale zapomniałem 🙂
Fju fju sporo tego masz heh, mnie jednak wystarczy tylko ten 1 stateczek by na monitor postawić, raczej nie zbieram kolekcjonerskich figurek/modeli, no poza figsami do mojej ulubionej gry bitewnej ale spodobał mi się ten dość prosty, realistyczny i odrobinę surowy design.W każdym razie nie, nie pytałem się tam czy jeszcze pojawią się te modele, zostawiłem to na deser. Miałem nadzieję wcześniej znaleźć cosik gdzie indziej, ewentualnie taniej 🙂 .
Zapytałem w trekker.com.pl i choć nie mają to ewentualnie poszukają jakichś Galorów, właściwie to mi się nie śpieszy z zakupem więc mogę poczekać i zobaczyć czy coś znajdą no i po jakich cenach, jasne.The D noo tak wielu figurek nie chcę zdobyć heh, interesuje mnie jedynie Galor. Ewentualna wymiana hmn? kurcze niestety nie posiadam żadnych gadżetów ze Star Treka, wśród mojej sporej kolekcji gier na PC jest ledwo parę gier ST z pisemek itd. 🙁
Model Galora bardzo się twórcom udał, tak samo jak reszta kardazjańskich kształtów.Pokazuje jak by budowała rasa, która nie dysponuje ogromnymi funduszami i nawet na kadłubie musi oszczędzać. Zresztą w jednej grze RPG latam sobie jako gul Galorem i rozwalam wrednych Terran za lustrem.
Hehe no tak racja, przyznam że Cardassianie są bardzo ciekawi, słyszałem że mają ich nawet dodać jako grywalną frakcję w STO ale to daleka przyszłość, pierwsze głosowanie wygrali Romulanie choć coś ledwo 11 tysięcy ludzi wzięło udział w nim, bardzo dziwne. Może kiedy już ich dodadzą w tej dalekiej przyszłości to gra nieco się zmieni, będzie w ogólnie lepszym stanie niż aktualnie i sam zdecyduję się na inwestycję w nią, walka w kosmosie mimo wszystko była bardzo przyjemna choć to nieco mało by mnie przekonać do miesięcznych opłat, niezbyt lubię gry mmorpg.
Mała uwaga - do dyskusji o STO mamy oddzielny dział forum będący częścią naszego serwisu o Star Trek Online. Może zechcesz tam zajrzeć. 😉
Chłopie, oni mają tyle do dodania w STO, że dodatki mogą wydawać przez jakieś 20 lat i tak wszystkiego nie umieszczą.Zauważ, że są tylko 2 frakcje, od siły można włączyć Gorn do Klingonów. A Romulanie, Kardazjanie, Tholianie, Talarianie, Tzenkethi, Dominium... Inne kwadranty... I nowa rasa co odcinek.Ale koniec offtopa.
Mała uwaga - do dyskusji o STO mamy oddzielny dział forum będący częścią naszego serwisu o Star Trek Online. Może zechcesz tam zajrzeć. 😉
Heh tak tak zauważyłem ale niezbyt miałbym o czym tam pisać, w STO grałem zaledwie podczas tej króciutkiej open bety i od tamtej pory od czasu do czasu zaglądam na oficjalne fora.
Chłopie, oni mają tyle do dodania w STO, że dodatki mogą wydawać przez jakieś 20 lat i tak wszystkiego nie umieszczą.
Zauważ, że są tylko 2 frakcje, od siły można włączyć Gorn do Klingonów. A Romulanie, Kardazjanie, Tholianie, Talarianie, Tzenkethi, Dominium... Inne kwadranty... I nowa rasa co odcinek.
Ale koniec offtopa.
Pomyślałem że jeśli nawet nigdy więcej na serio nie pogram w STO (z różnych powodów, może lepiej nie będę wchodził w szczegóły) to przynajmniej może zdobędę tą figurkę Galora na monitor, no taki ładny jest i to zawsze coś.
Warto było stworzyć ten temat, od jakiegoś czasu Galor stoi sobie grzecznie u mnie :), tylko daję znać.