Forum Fandom Kluby i grupy TrekSfera Stowarzyszenie

Stowarzyszenie

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Widziałem, że Marco Polo zarezerwował już miejsce na stronie na materiały związane ze stowarzyszeniem. Zastanawiałem się trochę co mogło by tam być.Np. czy chcemy trzymać publicznie listę członków? Na pewno byłoby to bez danych adresowych itp, bo by się jeszcze GIODO zainteresował, ale zastanawiam się, w ogóle czy wszyscy obecni i przyszli członkowie chcieli by wisieć na ogólnodostępnej liście. Druga sprawa to jakieś sprawy bieżące, uchwały itp., bo myślę, że większość z tych rzeczy nie będzie kwalifikowała się na newsa. Na pewno przyda się instrukcja jak zostać członkiem, albo oddzielna, albo jakieś FAQ ogólne dot. stowarzyszenia.No i na pewno będziemy zakładać listę dyskusyjną, choćby po to, żeby informować o zebraniach zgodnie z regulaminem. I wypadało by się zastanowić, czy będzie to lista zamknięta, czy dostępna dla nie-członków, ale tylko do czytania czy tez ogólnie otwarta dla wszystkich. W drugim i trzecim wypadku też pewnie doda się link na stronie.

Eviva
    Participant

We wtorem zaniosę papiery do urzędu - wcześniej nie mogę, bo pracuję akurat w godzinach urzędowania. Gdy będziemy juz zarejestrowani, będzie można się zastanowić, co dalej.

Eviva
    Participant

Złożyłam dziś papiery w urzędzie i dostałam ładną pieczątkę. Zeskanuję formularz i wślę zdjęcie Fluorowi, żeby wkleił.

fluor
    Keymaster

Doskonale, doskonale 🙂

Dzikowy
    Participant

Ja mam ładniejszą pieczątkę. Kiedy przyjeżdżasz? 😛

fluor
    Keymaster

Dołączona grafika

Pozostaje odliczanie 30 dni 🙂

Dzikowy
    Participant

Luiza? Evi, jakie Ty masz ładne imię. Po co Ci ten nick?Czy TSF może skan wrzucić na FB?

Eviva
    Participant

Luiza? Evi, jakie Ty masz ładne imię. Po co Ci ten nick?

Czy TSF może skan wrzucić na FB?

Nie mam nic przeciwko 🙂

Cieszę sie, że podoba Ci się moje imię, ale ja go strasznie nie znosiłam jako dziecko - teraz mi juz wszystko jedno. To wtedy kazałam się nazywać Eviva i zatrzymałam sobie ten nick.

fluor
    Keymaster

Oficjalnie rozpoczynamy działalność Stowarzyszenia TrekSfera. Stowarzyszenie będzie zajmować się organizacją zjazdów fanów Star Treka TrekSfera i podtrzymywaniem tej naszej nowej świeckiej tradycji (Kraków 2008, Warszawa 2009, kolejna planowana - Warszawa 2010).

Jeśli jesteś zainteresowany, chcesz pomóc i mieć wpływ na kształt przyszłych zjazdów, to zapraszamy do wypełnienia deklaracji członkowskiej (poniżej). Z Regulaminem stowarzyszenia można się zapoznać na stronie TrekSfery.

Treść deklaracji po uzupełnieniu należy wysłać e-mailem na adres kontakt małpa treksfera.pl:

Deklaracja o Wstąpieniu do Stowarzyszenia TrekSfera

Oświadczam, że przysługuje mi zdolność do czynności prawnych oraz pełnia praw publicznych.

Równocześnie wyrażam wolę przystąpienia do Stowarzyszenia o nazwie TrekSfera z siedzibą w Warszawie, i akceptuję jego Regulamin.

Imię i nazwisko:

Data i miejsce urodzenia:

Adres e-mail do kontaktów ze Stowarzyszeniem:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w niniejszej deklaracji do realizacji zadań statutowych Stowarzyszenia zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r o ochronie danych osobowych (Dz.U.Nr 133,poz 883.)

Złożone deklaracje o wstąpieniu zostaną rozpatrzone na najbliższym Zgromadzeniu Członków Stowarzyszenia, które odbędzie się w środę 30 grudnia o g.20 na IRCowym kanale trek.pl.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram