Forum Trek.pl Newsy Wydarzenia Start serwisu Trek.pl

Start serwisu Trek.pl

Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

Wrecz przeciwnie, newsy na stronie sa calkowicie zalezne od tych w dziale na forum - to wlasnie forumowe newsy pojawiaja sie w serwisie. Dzieki temu nie tylko zaloga Trek.pl moze je pisac, ale kazdy forumowicz. My jedynie je zatwierdzamy po sprawdzeniu i ewentualnych poprawkach. Sposob i zasady pisania newsow sie nie zmienily.

Pah Wraith
    Uczestnik

Ryzykując ostrzeżenie podziękuję za odpowiedź ;] Wybór procedury jak najbardziej prawdiłowy - logiczny 🙂

Anonimowy
    Gość

Miło , że trek.pl w końcu ruszył. Z dogłębną oceną serwisu wstrzymam się jeszcze trochę. :PLayout macie fajny. 🙂

Barusz
    Uczestnik

Na stronie jest chyba drobny błąd, mianowicie pod newsami widać tylko 15 pierwszych komentarzy. W praktyce nie będzie miał on większego znaczenia, gdyż rzadko kiedy jest ich aż tyle, ale chyba należy liczyć, że z czasem będzie 😉 , ponadto czasem dyskusja urwie się w dziwnym miejscu. Możliwe, że jest jakiś sposób, by przejść do dalszych wpisów (na drugą stronę?), ale ja go nie widzę.

drupi
    Uczestnik

No muszę coś napisać. Jestem w szoku niezmiernie pozytywnym, jak mam byc szczery już przestałem wierzyć w to co dziś zobaczyłem. No cóż trzeba teraz zakasać rękawy i wziąść się do roboty skończyło się tłumaczenie, iz moja bierność spowodowana jest brakiem serwisu 🙂

Matraxus
    Uczestnik

Jestem ciekawy - jaki wkład mają najwięksi malkontenci w rozwój tego serwisu !? Wiadomo, że najłatwiej się krytykuje – a NIE TWORZY !!! (Bez komentarza zostawiam nieudolne krytyczne wpisy bez znaków przestankowych - spróbujcie sami coś podobnego stworzyć od podstaw… – nie mam żadnego udziału w tworzeniu tego serwisu, ale znam użytkowników innych systemów, klientów itp., itd., wszyscy są podobni - i tak samo marudzą - byle na chwilę zabrać głos... 🙂 ) Ogólnie: Gratuluje startu i życzę powodzenia w rozwoju. A drobne problemy „wieku niemowlęcego” prędzej czy później na pewno się rozwiążą - nawet najwięksi je popełniają :)Powodzenia !

Domko
    Uczestnik

Ekhem... Chyba swoje zdanie można napisać, bo jeśli tutaj mają być tylko hymny pochwalne to temat nie ma sensu, prawda? 😛

Piotr
    Klucznik

Mozna, mozna. 😉 Piszcie, a najlepiej wytykajcie bledy, jesli jakies znajdziecie, w ten sposob najszybciej je naprawimy. 🙂

Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram