Forum Fantastyka Stargate Stargate SG-1

Stargate SG-1

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 327 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • zdarom
    Uczestnik

Zresztą w SGA jest podobnie --> odcinek, gdzie trafiają na Ziemię. Co robi Sheppard po dotarciu do domu? Wyciąga piwo smile.gif

Ja robię to samo tylko nigdy nie byłem tak daleko jak on ;] Ale piwko zawsze na mnie czeka.

Flashbones
    Uczestnik

niestety tak jak się spodziewałem jak zabrakło O'Neilla w 9 sezonie to i SG-1 obniżyło loty. Nawet wcześniej gdy został generałem to film już podupadł, O'Neill zrobił się nieco dziwaczny, ale film jeszcze był ok, ale brak Anderssona osłabił serial. Tak szybkie i łatwe pokonanie władców systemów, też troche przesadne, ale mimo to serial bardzo mi się spodobał, szkoda że tylko O'Neilla nie ma cały czas w drużynie, bo był świetnym dowódcą i kapitalnie pasował do drużyny, a do tego miał super odzywki.

Eviva
    Uczestnik

Dlatego ja od 9tego sezonu nie oglądam. Bez Andersona straciłam motywację.

Flashbones
    Uczestnik

Dlatego ja od 9tego sezonu nie oglądam. Bez Andersona straciłam motywację.

Ja obejrze do końca, ale to juz nie to co z Andersonem. Daniel Jackson, Tealk też są super a Carter też niezła, ale bez O'Neilla tracą dużo na swojej wartości

Piotr
    Klucznik

Brak/odsuniecie O'Neilla oslabilo serial, ale nie na dlugo. Gdy do obsady weszli Claudia Black (Vala), Ben Browder (Cameron) i pojawil sie watek Ori, SG-1 odzylo. Vala nieraz dawala powod do salwy smiechu, duet Daniel/Cameron tez czesto byl zabawny. Wedlug mnie bylo zdecydowanie mniej nudy niz w koncowce udzialu O'Neilla.

Flashbones
    Uczestnik

Masz racje Piotr końcowe odcinki z O'Neillem były głupie i nudne i O'Neill był jakiś nieco dziwny i jego odzywki byłby beznadziejne i nie wiem dlaczego tak go zmienili na koniec.

Eviva
    Uczestnik

Masz racje Piotr końcowe odcinki z O'Neillem były głupie i nudne i O'Neill był jakiś nieco dziwny i jego odzywki byłby beznadziejne i nie wiem dlaczego tak go zmienili na koniec.

Każdy się kiedyś wyprztyka. I choć leję czasem gorzkie łzy nad tym, że TOS miał tylko trzy sezony, to lepiej, że miał trzy dobre, niz miałby mieć dziesięć kiepskich.

Flashbones
    Uczestnik

Każdy się kiedyś wyprztyka. I choć leję czasem gorzkie łzy nad tym, że TOS miał tylko trzy sezony, to lepiej, że miał trzy dobre, niz miałby mieć dziesięć kiepskich.

SG-1 wcale nie miał 10 kiepskich sezonów tylko troche słabszy był jak O'Neill został generałem i kilka odcinków było głupich i nudnych, ale po pojawieniu się wątku Ori, serial znowu stał się ciekawy, żeby powrócił jeszcze stary O"Neill, taki jak w pierwszych 7 sezonach to byłoby naprawde super.

Ps. czy to prawda że O"Neill( Andreson) ma wrócić w Stargate Universe ??( chyba nie bo nie ma go w obsadzie aktorów)

Crane
    Uczestnik

Ps. czy to prawda że O"Neill( Andreson) ma wrócić w Stargate Universe ??( chyba nie bo nie ma go w obsadzie aktorów)

Pewnie pojawi się gościnnie. Nie zapominajmy, że Anderson nie jest już młodzieniaszkiem i pewnie dlatego wycofał się z grania w serialu. Nadal jednak jest współproducentem więc związek z serialem/filmami ma nadal, więc nie można wykluczyć jego pojawiania się na ekranie. Co do 9 sezonu to najjaśniejszą gwiazdą jest tam Claudia Black (Vala), szkoda że dopiero w 10 sezonie jest w stałej obsadzie serialu. Ben Browder (Mitchell) nie był zły, ale to jakoś nie to samo co stary dobry O'Neill 🙂

zdarom
    Uczestnik

Jeśli się pojawi to może tylko na początku. Bo podobno będą jak załoga Voyager'a, bez możliwości szybkiego powrotu do domu.

Silver Phoenix
    Uczestnik

...albo zabiorą taśmy instruktażowe pod tytułem "Wszystko, co należy wiedzieć o zwiadzie planetarnym". Autor: O'Neill ;)Tudzież jakieś retrospekcje...

Flashbones
    Uczestnik

Ostatni odcinek Sg-1 był beznadziejny, a zwłaszcza samozniszczenie się Asgardu

Eviva
    Uczestnik

Ostatni odcinek Sg-1 był beznadziejny, a zwłaszcza samozniszczenie się Asgardu

Podobnie jak ostatni odcinek ENT - psuł ogólnie dodatnie wrażenie całości i tylko ludzi zdenerwował.

zdarom
    Uczestnik

Bo końcówki często są głupie i bez sensu. Tak samo było ze Sliders.

Eviva
    Uczestnik

Bo końcówki często są głupie i bez sensu. Tak samo było ze Sliders.

Może to więc i lepiej, że TOS skończył się praktycznie na niczym z powodów niezależnych od ekipy? Lepiej żałować, że nie było dalej, niz zgrzytac resztkami zębów, że było idiotyczne.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 327 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram