Forum Fantastyka Stargate Stargate SG-1

Stargate SG-1

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 327 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Flashbones
    Uczestnik

Silver Phoenix masz racje jedni wolą to, drudzy tamto, a co do Atatantis to jeszcze nie widziałem więc nie mam co się zbytnio wypowiadać, jak obejrze to pewnie mi się także spodoba, ale najpierw musze dokonczyć Sg-1, a to troche potrwa.

zdarom
    Uczestnik

I wakacyjnej przygody można mieć dość, gdy za długo trwa. Można pooglądać, nie przeczę, sama to robię, ale bez szczególnych emocji - po prostu by popatrzeć na MacGyvera i posłuchać jego docinków.

Czy ja wiem? SG-1 zacząłem oglądać dokładnie 18.11.2008 i skończyłem kilka dni temu, a teraz jestem przy 4 odcinku SGA wiec moja wakacyjna przygoda trwa nadal.

Eviva
    Uczestnik

Czy ja wiem? SG-1 zacząłem oglądać dokładnie 18.11.2008 i skończyłem kilka dni temu, a teraz jestem przy 4 odcinku SGA wiec moja wakacyjna przygoda trwa nadal.

Co kto lubi, bracie. SG1 jeszcze jakoś trawię, z powodów, o których napisałam wyżej - i takiego, ze nie wszystkie odcinki są nudne, a wiele z nich jest całkiem-całkiem. Natomiast SGA nie wciągnęło mnie w najmniejszym nawet stopniu i pozostawiło niechętną. Chyba nie tylko mnie, skoro produkcję, w dzisiejszych serialowych czasach, szybko zakończono.

Flashbones
    Uczestnik

Ja zacząłem oglądać już 5 sezon SG-1 i nadal bardzo mi się podoba, a co do atlantis to sporo jest osób którym nie przypadł do gustu, po przeczytaniu tych opinii to i raczej ja także dołącze do tej grupy, ale mimo to napewno spróbuje obejrzeć, może jednak mi się spodoba

Hemrod
    Uczestnik

A mi się bardziej podoba SG-1 i SGA od Star Treka 😉

Eviva
    Uczestnik

A mi się bardziej podoba SG-1 i SGA od Star Treka 😉

Różne bywają zboczenia, słoneczko: ja mam na punkcie spiczastych uszu, a Ty na punkcie węży w brzuchu (brr)

The D
    Uczestnik

Oh! She's got a worm in her belly!... oh that's disgusting.

Mały quiz o uścisk dłoni prezesa - z kogo to cytat?

Eviva
    Uczestnik

Oh! She's got a worm in her belly!... oh that's disgusting.

Mały quiz o uścisk dłoni prezesa - z kogo to cytat?

Z O'Neilla, nie?

Gosiek
    Uczestnik

Nieeee, cytat jest na pewno z DS9 i dotyczy Trilli, ale niestety nie pomnę z którego odcinka, a wspomaganie się google byłoby nie fair. 😀

Slawek
    Moderator

Far Beyond the Stars. Mówi to "Jadzia" czytając powieść Benny'ego.

zdarom
    Uczestnik

A mi się bardziej podoba SG-1 i SGA od Star Treka wink.gif

Może dlatego że postacie z SG-1 i SGA są pospolite, znaczy takie same jak ludzie nas otaczający. Normalnie nie wyróżniają się z tłumu a to że mają tajemnice to tylko dodatek.

Hemrod
    Uczestnik

W pewnym sensie zdarom masz rację, bo na pewno taki O'Neill jest bardziej realny od chociażby Picarda ...

Silver Phoenix
    Uczestnik

A już na pewno mniej łysy :)Zresztą w SGA jest podobnie --> odcinek, gdzie trafiają na Ziemię. Co robi Sheppard po dotarciu do domu? Wyciąga piwo 🙂

Eviva
    Uczestnik

A mi się bardziej podoba SG-1 i SGA od Star Treka wink.gif

Może dlatego że postacie z SG-1 i SGA są pospolite, znaczy takie same jak ludzie nas otaczający. Normalnie nie wyróżniają się z tłumu a to że mają tajemnice to tylko dodatek.

No i tu jest jak dla mnie problem, bo nie po to płacę abonament i inne takie, by oglądać pospolitych ludzi. To mogę zobaczyć za darmo w pracy, na ulicy, na Dworcu Centralnym...

Hemrod
    Uczestnik

No i tu jest jak dla mnie problem [...]

Jak sama napisałaś są różne zboczenia, jedni lubią "podglądać" Kowalskich a inni Carinngtonów

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 327 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram