Forum › Fantastyka › Star Trek › Star Trek(TM) Enterprise should be cancelled!
Moim zdaniem już lepiej aby kręcili dalej tego entka niż aby mieli kompletnie zakończyć emisje jakiegokolwiek treka. Mimo, iż Entka niezbyt lubie (w sumie to oglądnąłem jakieś 6 odcinków) to wydaje mi się, że i tak jest z tym serialem coraz lepiej w porównaniu do pierwszego sezonu.
widac ze izbkp jest bardzo nie przychylny entkowi , strona jest autrostwa ludzi z USS Phoenix 😆 😆
Oj nieładnie
Nie powinno się kasować Enteka, dla tego że może to być koniec całej linii Star Treka. Bo nikt nie będzie chciał pakować kasy w coś co jest ryzykowne. Trzeba dać mu szanse, właśnie oglądam TNG i ten serial rozwinął się w sezonie 4, więc daj mu szanse.
strona jest autrostwa ludzi z USS Phoenix
Nie, nie jest. 😉
strona jest autrostwa ludzi z USS Phoenix
Nie, nie jest. 😉
U.S.S. Browarek?
Choć Entek nie jest moim ulubionym serialem to taka negatywna kampania mnie się nie podoba. Jak ent ma paść to padnie i proszę nie kopać leżącego (?). Choć w jednym autorzy mieli rację, Ent niszczy spójność świata Star Treka i dlatego nazwa ta powinna zniknąć znów z czołówki 😛 .
U.S.S. Browarek?
Raczej USS Buraque C (albo D - juz nie pamietam :P)
Choć Entk nie jest moim ulubionym serialem to taka negatywna kampania mnie się nie podoba. Jak ent ma paść to padnie i proszę nie kopać leżącego (?). Choć w jednym autorzy mieli rację, Ent niszczy spójność świata Star Treka i dlatego nazwa ta powinna zniknąć znów z czołówki 😛 .
Eee... Samo istnienie strony killenterprise.org nijak nie przekłada się na to czy entek zostanie zcancelowany czy nie. Otwartość forum na killenterprise.org daje szansę każdemu na zabranie głosu w tej sprawie!
Dodam, że mam coraz większe wrażenie (szczególnie poznawszy na własnej skórze elokwencje entkofanów oraz wagę ich argumentów podawanych na rzecz Enterprise), że spadek formy Star Treka wynika z tego, że producenci postanowili dostosować poziom widowiska do poziomu odbiorców, neofanów...
prawda, ze wiekszosc wypowiedzi na forum owej strony jest ponizej krytyki, ale jest kilka niezlych postow.wy ( mam na mysli autorow strony) nie raczycie bronic swojego zdania prawie w ogole. widzialem kilka postow beermana i to tyle. skoro juz wsadziliscie kij w mrowisko, to wypadaloby poniesc tego konsekwencje. bo jak na razie wasza akcja kwalifikuje sie jako trolling.
wy ( mam na mysli autorow strony) nie raczycie bronic swojego zdania prawie w ogole. widzialem kilka postow beermana i to tyle.
skoro juz wsadziliscie kij w mrowisko, to wypadaloby poniesc tego konsekwencje. bo jak na razie wasza akcja kwalifikuje sie jako trolling.
Bez przesady. Po prostu fani w dresach sa najjaskrawsi... Czesc userow z forum saveenterprise.org zwyczajnie przyszla narobic dymu (wczesniej sie na swoim forum na to umawiali), w koncu ich wlasny admin im na to zwrocil uwage... Tacy sa niestety nowi fani Enterpsise...
W tych co bardziej konkretnych i powaznych wypowiedziach zabiera glos Kazeite, ktory trafil nawet do Top 10 posters 😉
A ja siedze cicho bo nie mam tlumacza 😛 trudno wiec zebym zabieral glos skoro dyskusja toczy sie w obcym dla mnie jezyku 😉
Obejrzałam tej potworności, zwanej ENT, kilka odcinków i mi starczy. Dziękuję bardzo.Jedno mnie martwi: z jakiegoś powodu ludzie identyfikują kiepski stan serialu z kiepskim stanem całej linii. ENT jest do kitu, więc ludzie nie chcą go oglądać, ale to nie znaczy, że cały ST jest do kasacji - przynajmniej nie powinno znaczyć. Może gdyby wrócili do porządnych pomysłów, wylali obecnych scenarzystów i zatrudnili świeżą krew i stworzyli coś, co nie kolidowałoby z innymi ST (ciągłość historii itp), to może przestałoby się gadać, że ST się kończy. To właśnie ENT może być gwoździem do trumny.
Tradycja pisania petycji wiecznie żywa, ale teraz już chodzi o to, żeby go nie kill'im (tego KurtzmanTreka), a tylko dekanonizować:
https://www.change.org/p/nerds-designate-kurtzman-trek-as-non-canon
https://www.youtube.com/watch?v=gvp9a-1Mh1U
Sorry ale to już faktycznie nerdostwo do kwadratu. Ja tam uważam, że każdy ma taki kanon, jaki sam sobie wyrobi w głowie - nieważne, co tam producenci gadają...
Sorry ale to już faktycznie nerdostwo do kwadratu.
Raczej - smutne uzależnienie.
("Nie możemy przestać oglądać Treka, którego nie cenimy, bo czujemy się zobligowani jego kanonicznością, w związku z czym chcemy by sami producenci zwolnili nas z tego obowiązku uznając swoje dzieło za apokryf". Z humanitarnego 😉 punktu widzenia być może należałoby tej grupie fandomu pójść na rękę, ale patrząc biznesowo - kto pozbędzie się tak wiernej widowni? 😉 )