Forum Trek.pl Newsy Star Trek Star Trek XI - trailer z dodatkową sceną

Star Trek XI - trailer z dodatkową sceną

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Keymaster

Opublikowano nową wersję trailera Star Trek XI. Różnica polega na dodaniu trzysekundowej sceny z oryginalnym Spockiem (Leonard Nimoy).

[more]Na samym końcu trailera dodano sekwencję, w której będący w podeszłym wieku Spock układa dłoń w geście ta'al i wypowiada słowa wolkańskiego pozdrowienia "Żyj długo i szczęśliwie".

Nowy trailer można zobaczyć np na youtube.com.

Źródło: trektoday

[/more]

Krusty
    Participant

Damm ale go postarzyli.

Lo'Rel
    Participant

Postarzać to go chyba nie musieli, Leonard swoje lata ma jakby nie patrzeć. Aż mi się przypomina Frakes z zakończenia Entka... Ten to dopiero stary przygruby oblech grający młodzika z czasów TNG - słabe.

Gosiek
    Participant

Postarzać to go chyba nie musieli

Oj musieli i to solidnie, porównaj choćby z tegorocznymi zdjęciami Nimoya z imdb.com - tam ma na oko ze 30 lat mniej. 😉 Dobrze, że chociaż głosu mu nie przerobili na sepleniącego staruszka. 😀

A z Frakes'em na szczęście mi się to nie skojarzyło i oby tak zostało - bo i Spock wygląda lepiej po latach i ENT-ka najchętniej bym wyrzuciła z pamięci,a jego zakończenie to już szczególnie. A i sam Frakes nigdy dla mnie aktorem wybitnym nie był, ale to już osobny temat.

Krystopher Win
    Participant

Ciekawe z którego roku się przeniósł możliwe ze po TNG??

Avenger
    Participant

WOW! Zaje... no, trzy kropek. Wiadomo. Ja chciałbym ścieżkę dźwiękową z tego. ^_^

Krusty
    Participant

Brian Tyler - Children of Dune

Infango
    Participant
    fluor
    Keymaster

Która pojawiła się u nas już w przekładzie Krusty'ego tutaj (link) 😉

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram