Forum Fandom Star Trek CCG Star Trek Valkyria

Star Trek Valkyria

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Witam

Z przyjemnoscia przedstawiam Wam projekt kart TSSowych... zostaly one rozpoczate jakis czas temu i niedawno, powoli i skrupulatnie byly odswiezane, by teraz moglby byc pokazane :>

ST: Valkyria CCG

Zapewne powstana nowe karty i mam nadzieje, ze nie tylko ja je bede tu tworzyc (np. kolega Kaleh mam nadzieje, ze wkrotce... juz on wie co ;> )

Zapraszam do ogladania kart i komentowania w tym temacie ;>

I. Thorne
    Participant

Fajne. A ja opracowywałem wczoraj karty z mego cyklu Nowe Światy - Imperium Romulańskie,

Kaleh
    Participant

Ja mogę odgrzebać gdziesik leżący spoiler kart z boosterka Shadows of the Empire 🙂 oraz USS Delirium 🙂 Jeżeli ktoś będzie chciał otrzymać spoilerek kart premium - biorę się właśnie za niego - z cyklu ST Mercenaries to niech pisze 🙂 będzie troszkę kart. Planuję też co lepsze w wakacje drukować, tylko muszę znaleźć jakiś dobry papier - nie wiem czy Canonowski do drukarki do zdjęć będzie dobry, ale może sprawdzę - ma ktoś jakieś inne opcje???

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram