Forum Fantastyka Star Trek STAR TREK phase II

STAR TREK phase II

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Participant

ktoś może mi powiedzieć co to tak naprawdę jest? serial to wiem, entek też jest ale kanoniczny? czy to jakaś podpierdółka 🙂

Barusz
    Participant

Niekanoniczny. Grupka fanów kręci sobie siebie grających Kirka&skę i wpuszcza w Net. Kochają ST tak bardzo, że poswięcają czas na uczenie się tekstu itd. Phase II to pierwotnie miał być serial trakowy powstający w końcu lat 70-tych (stąd tytuł, niby TOS to była Phase I) z załogą z TOSa, ale z różnych względów nie wyszło, teraz ci fani do tego nawiązują.

master_bruce
    Participant

Mało tego, niektóre odcinki "Phase II" bazują na niewykorzystanych scenariuszach TOSa lub nigdy nienakręconego drugiego serialu...

mad
    Participant

z tego co widziałem na youtube to nie byle co i całkiem profesjonalnie wygląda więc może warto spróbować. Jeszcze nie skończyłem TOS - mam problem ze znalezieniem wersji z napisami

Lo'Rel
    Participant

Kiedyś próbowałem to oglądać. Ale na dłuższą metę razi amatorka i tematyka. Pomimo, że widać zaangażowanie tych ludzi.

Q__
    Participant

lub nigdy nienakręconego drugiego serialu...

Jedyne zachowane ujęcia testowe z tegoż (wrzucam tu, bo to też Phase 2 😉 ):

Q__
    Participant

Powiem jak spiskomaniak: "przypadek? nie sądzę..." 😉

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram