Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Star Trek Online - ruszyła oficjalna strona internetowa

Star Trek Online - ruszyła oficjalna strona internetowa

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

Kilka godzin temu licznik na stronie Cryptic Studios, o którym pisaliśmy tu, zakończył tajemnicze odliczanie. Nie do końca było wiadomo, w jakim celu to odliczanie było, więc pojawiały się w związku z nim różne, skrajne scenariusze: od takich, że nie jest on w ogóle związany z ST:O, po pełne nadziei, że zegarek odlicza czas do daty premiery gry.

[more]Jak się okazuje sprawdził się scenariusz położony między skrajnościami - Cryptic Studios oficjalnie przyznało się do pracowania nad grą, oraz uruchomiono stronę internetową, na której znajduje się kilka nowych screenshotów z gry, forum, newsletter oraz... kolejny licznik, który tym razem odlicza czas do 10. sierpnia br., kiedy to na oficjalnym konwencie Star Trek w Las Vegas zostanie zaprezentowana rozgrywka Star Trek Online.

Oficjalna strona Star Trek Online[/more]

cinus
    Participant

dla mnie bomba :>

Piotr
    Keymaster

Stronka bardzo przyjemna, lcars, ale taki delikatny.

Tazman
    Participant

Hej ludziska, tylko chcę przypomnieć T - 30 minut !!!!!

Jak ktoś by nie pamiętał

http://www.startrekonline.com/frontpage

No niecałe 10 minut, ja kawe i popcorn już mam

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram