Forum Fantastyka Gry Star Trek Attack Wing

Star Trek Attack Wing

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 126 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Doro
    Uczestnik

Jako Ze To MojeNajmniej Uzywane ( Wogole ) Figurki, Do TegoNajslabsze Jakosciowo I Detalicznie, Prowadz Więc Na NichEksperymenty 🙂 Obecnie Testowalem Tani Lakier Z Marketu Wiec Wyglądają Jak ZeSzkla 🙂 JakTylko Wykoncze ( Czekam Na Zamowionego Washa ) To Wrzucę Tu I Na Fejsa 🙂

Doro
    Uczestnik

Zapomnialem o tym temacie, postaram sie wkrotce zrobic fotki, a poki co filmik , taki prawdziwy .. 🙂

The D
    Uczestnik

A tym czasem mamy pierwszy oficjalny turniej w Polsce: http://www.wizkidseventsystem.com/event.php?EVENT_ID=89784
    22 listopada w Warszawie.

Crane
    Uczestnik

Szkoda że taka data, ja nawet prawdopodobnie wtedy będę w Warszawie, ale na MP w Warmachine & Hordes 🙁

The D
    Uczestnik

Data powstała w wyniku demokratycznego głosowania 3 osób 🙂

Sklep chciał weekend listopada, 1 weekend to grobbing, 2. Falkon, 3. Hall of Games we Wrocku, więc wybór padł na 4, bo żadna z tych 3 osób nie wiedziała o Warmachine 🙂

Zawsze będzie ktoś niezadowolony 🙁 wiem dobrze bo og jakiegoś czasu próbuję zbierać ludzi na partyjkę Artemis SBS.

Crane
    Uczestnik

Ja oczywiście nie mam do nikogo pretensji, taki zbieg okoliczności i już. A ja się jeszcze zapytam trudno było zrobić taki event ? Chodzi mi oczywiście nie o samą organizację tylko o załatwienie tego u wydawcy (lub dystrybutora), może ktoś na południu Polski się by skusił.

The D
    Uczestnik

Dystrybutor jest chętny, problem to namówienie sklepu.

Crane
    Uczestnik

Dystrybutor jest chętny, problem to namówienie sklepu.

A tym dystrybutorem to tak "przypadkiem" jest ISA ?

The D
    Uczestnik

Tak, ISA.

fluor
    Klucznik

Myślę, że jeśli znajdzie się paru chętnych, to zrobienie turnieju nie powinno być kłopotem. Dystrybutorowi raczej zależy na promowaniu gry.

Doro
    Uczestnik
    The D
    Uczestnik

Ładnie ci wyszła Maht-H'a

Doro
    Uczestnik

Do tego blyszcza sie tylko na foto, w rzeczywistosci juz nie. Mam slabosc do satynowego lakieru 🙂

fluor
    Klucznik

Wszystkim zainteresowanym przypominam, że już w sobotę turniej.

The D
    Uczestnik

Myślę, że turniej można uznać za udany. Nie tylko dlatego, że załapałem się na podium i veyDer wyciągnął mi ciekawego boostera. 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 126 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram