Forum Fandom Star Trek CCG ST CCG - czy kogoś jeszcze interesuje?

ST CCG - czy kogoś jeszcze interesuje?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Małe pytanie, czy kogoś jeszcze interesuje ST CCG? Czy już tylko w WOGFie można spotkać fanów karcianki?Pytam, bo na najbliższym Pyrkonie przewidziany jest czas na prelekcję na temat ST CCG, ale chciałbym wcześniej wybadać czy ktokolwiek jest zainteresowany taką tematyką 🙂 i ewentualnie pojawiłby się na wykładzie.A może ktoś by zechciał zagrać na Pyrkonie (mowa o STCCG 1Ed.)?W opcja rozgrywka pojedyncza lub mały turniej

fluor
    Keymaster

Czy "jeszcze" to ciężko powiedzieć, bo ST:CCG interesowało mnie zawsze, ale nieodmiennie podchodziłem do gry z odpowiednią rezerwą, należną każdej CCG. 😉 W skrócie mówiąc, gdy byłem zainteresowany zakupem, to jeszcze nie miałem pieniędzy; a kiedy już mam pieniądze, to się okazało, że są ciekawsze rzeczy do kupienia.Pomimo tego, jako fan karcianek, chętnie wysłuchałbym prelekcji na ten temat, a jeszcze chętniej wziąłbym udział w tutorialu czy szkoleniowej grze. Chociażby z ciekawości jak się ma rozgrywka do innych gier, takich jak np. Magic, Warhammer Inwazja czy ostatnio wydanej Star Trek Fleet Captains.

StarDust
    Participant

Możecie dać link do jakiegoś porządnego sklepu, gdzie można nabyć karty Star Trek ?

fluor
    Keymaster

Na pewno na allegro widziałem zestawy do kupienia.

OCampa
    Participant

Możecie dać link do jakiegoś porządnego sklepu, gdzie można nabyć karty Star Trek ?

Ale chcesz kupować w Polsce czy zagranicą?

W Polsce to allegro i inni kolekcjonerzy/gracze, za granicą to http://www.wholesalegaming.com/startrek/.

Niestety ostatnio ceny idą do góry (np. ebay) i znika coraz to więcej setów w sklepach...

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram