Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne PBEM - Sojusznicy Spotkanie zalogi

Spotkanie zalogi

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Keymaster

Witam,Co prawda zaloga Excelsior zostala rozwiazana, ale nie przeszkadza to bynajmniej w zrobieniu zapowiadanego rok temu zlotu bylej zalogi Excelsiora 😉 i przy okazji innych zainteresowanych Trekiem - w tym zalog okretow i stacji wywodzacych sie z tradycji wyzej wymienionego.W zwiazku z tym chcialbym zaproponowac termin 14 - 15 lipca, miejsce prawdopodobnie to same co ostatnio (rodzinne siedliszcze w Zakrecie, pod Warszawa).Przewidziane atrakcje - spotkanie z aktywem mazowieckim, zwiedzanie miasta i inne, na zyczenie.Prosze o zgloszenia chetnych lub propozycje innych terminow lub imprez towarzyszacych 🙂

GWYNBLEIDD
    Participant

Jezeli termin pozostanie taki jak zapowiadasz to na 100% bede - wlasnie wtedy zaczyna mi sie urlop ;D

Admirał Małecki
    Participant

Weekend... akurat dla mnie da radę przyjechać. Byle tylko kasy zaoszczędzić na to... ale to też nie problem.PS: Klan Mobile Infatry akurat tam będzie miał najgodniejszą reprezentację....

Tom
    Participant

Mi tez termin pasuje, wiec raczej na pewno sie pojawie. :>

Bonifacius
    Participant

Z przykrością donoszę, że mnie nie będzie. W tym terminie mam zaplanowany urlop i jedziemy z dziećmi na wakacje, jednak zapewniam o duchowej obecności - jak zawsze 😉 .Boni

una-z-pogranicza
    Participant

😎 Aaaaa, jak miło! Na pewno będę! a potem pewno odwiedzimy starego znajomego ze stacji benzynowej i pojdziemy na grzyby do lasu :-)))) (hehhe, znacy o poranku dnia następnego 😉

Arille
    Participant

Odpadam służba dla starożytności wzywa mnie na gorący Krym... no chyba że robimy powtórkę we wrześniu...

fluor
    Keymaster

Jak niektorzy zauwazyli termin jest dosc szybki - wlasnie dlatego by byla okazja na przeprowadzenie ogniska poprawkowego dla osob, ktore nie mogly stawic sie w pierwszym terminie lub tez chca poprawic swoje wyniki 😉

fluor
    Keymaster

Pojawily sie problemy zwiazane z prognozami pogody na wyznaczony termin. Ostateczna decyzja zostanie podjeta we wtorek.

fluor
    Keymaster

Prognozy mowia, ze moze padac, ale raczej bedzie cieplo, dlatego mysle, ze uda sie zrobic ognisko.Rozpiska dnia:sobota:- rano - przygotowania do ogniska w Zakrecie - bede potrzebowac pomocy przy szykowaniu opalu i ogarnieciu miejsca- rano - przyjmowanie gosci (prawdop. Glonojad ma przyjechac rano)- poludnie - wyjazd na miasto (i tu rozne atrakcje w zaleznosci od checi i mozliwosci)- popoludnie - ok. 18 zbiorka w markecie Real (dawniej Geant) przy ul. Jubilerskiej (tak jak rok temu) - robimy zakupy i jedziemy na ognisko.

Admirał Małecki
    Participant

Przyjadę rano. Sprawdzę dokładną godzinę tylko.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram