Forum Fandom Kluby i grupy USS Silesia Spotkanie Ślązaków

Spotkanie Ślązaków

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Participant

Spotykamy się koło żaby czy gdzie indziej ?W na 90% wpadnę , okazało się w robocie że będę miał wolny weekend .

Liranna
    Participant

Spotykamy się o 16:00 w Rudym Goblinie. To jest na ul. Wita Stwosza 5 przy Placu Miarki w Katowicach.

Liranna
    Participant

Czas na kolejne spotkanie!

Odbędzie się ono 15 marca 2014r. w Rudym Goblinie - ul. Wita Stwosza 5, Katowice. Przy stoliku oczekuję od godziny 16:00 i mam nadzieję, że się zobaczymy i poplotkujemy m. in. o Spaceconie w Rybniku 🙂

Liranna
    Participant

Zapraszam wszystkich na kolejne spotkanie. Odbedzie się ono 10 maja o godzinie 16:00 jak zwykle w Rudym Goblinie w Katowicach. To w sumie dla nas ostatnie spotkanie przed Space-Conem w Rybniku, więc może warto się na nim pojawić, aby poustalać to i owo 🙂

Liranna
    Participant

Nasze kolejne spotkanie odbędzie się 29 sierpnia (piątek) o godzienie 18:00 w Rudym Goblinie. Dla tych co jeszcze nie wiedzą, gdzie to jest podaję adres: ul. Wita Stwosza 5, Katowice.

Liranna
    Participant

Ten wrzesień mi tak szybko przeleciał, że nie zauważyłam braku spotkania. Mam więc nadzieję, że teraz jesteście go bardziej spragnieni 🙂

Spotkanie odbędzie się 12 października (nietypowo niedziela) o godzinie 16:00 w Rudym Goblinie.

Zapraszam !

The Spacer
    Participant

A będzie spotkanie w grudniu?

Swoją drogą nawet nie wiedziałem że jest taki fajny lokal jak Rudy Goblin.

Fajnie że jeszcze są u nas aktywni trekkerzy. Prawdę mówiąc jeszcze nie spotkałem się osobiście z drugim entuzjastą ST.

Gorąco popieram inicjatywę Liranny.

Liranna
    Participant

W grudniu to przynajmniej u mnie trochę kiepsko z czasem. Na pewno planuje spotkanie w styczniu. Polecam zaglądać na facebook grupa USS Silesia. Może ktoś akurat ma więcej czasu w grudniu i chętnie się spotka.

The Spacer
    Participant

Dzięki Liranna 🙂

Zobaczę co tam się dzieje na Facebooku i będę oczekiwał styczniowego spotkania.

Doro
    Participant

Co za problem rzucic temat i date, kto chetny to sie odezwie 🙂

Liranna
    Participant

Chyba już wszyscy wytrz.... znaczy odpoczęli po sylwestrowych zabawach. Czas na spotkanie 🙂

Odbędzie się ono 24 stycznia o godzinie 18:00, aby zapracowani też mogli dotrzeć. Miejsce już tradycyjne czyli Rudy Goblin na ul. Wita Stwosza 5 w Katowicach.

Liranna
    Participant

Czas na kolejne spotkanie. Tym razem odbędzie się ono w nowym miejscu.

Cybermachina, ul. Damrota 6, Katowice

7 listopada godzina 18:00.

Stolik już zarezerwowany. Liczę na waszą obecność 🙂

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram