Forum Fandom Kluby i grupy Spotkania treka w Kaliszu

Spotkania treka w Kaliszu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author
    Participant

Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś spotkania treka w Kaliszu a jeśli nie to przecież możnaby jakieś zorganizować, jeśli są chętni to piszcie.

qjaw
    Participant

Ja bardzo chetnie jestem wlasnie po the next generetion a teraz spedzam wakacje z tosem. Mam kolege z ktorym niedanwo robilismy weekend ze star trekiem wiec 2 osoby juz masz 🙂 pozdro V/ zyj i prosperuj!

Krusty
    Participant

Hmn dziwne że dopiero teraz zauważyłem ten temat ;). Co do spotkań to kiedyś był takie nieformalne ale wiara ubyła 😉 i teraz nic nie ma ale jeśli są chętni to czemu nie :).

Przemeq
    Participant

A więc trzeba zebrać ekipę i spotkać się w któryś dzień w Kaliszu. Proponuję ustalić wspólnie termin oraz miejsce spotkania. Może jeszcze ktoś się przylączy 🙂 Chętni są to trzeba coś ustalic. Czekam na odpowiedzi. 😉 Krusty co masz na mysli mowiac nieformalne nic o takowych nie slyszalem dawno to bylo? A teraz to juz ich nie ma?

Oreł
    Participant

Kurczę, no, my tu w Poznaniu podobno jesteśmy Wielkopolskim Oddziałem, a o trekkerach z Kalisza nie słyszeliśmy. Liczę, że poznamy się na Polconie.

Piotr
    Keymaster

Ja bym sie nie zdziwil, gdyby sie okazalo, ze Kaliszanie malo slyszeli o trekerach z Poznania. Tak to jest, jak trekerzy sie ograniczaja do regionalnych list dyskusyjnych, o ktorych nie wiedza 'nowi'. ;> Przypominam wiec o ofercie, jaka zlozylem dosc dawno temu Beyowi - dzial Wielkopolski na forum trek.pl, podobny do tych jakie maja Slask, Mazowsze, Pomorze i Malopolska.

Krusty
    Participant

Orel napisał:

Kurczę, no, my tu w Poznaniu podobno jesteśmy Wielkopolskim Oddziałem, a o trekkerach z Kalisza nie słyszeliśmy. Liczę, że poznamy się na Polconie.

To dziwne zwłaszcza ze chyba ja i Tazman jesteśmy w bazie USS POSNANIA. Więc jak widzisz kaliszanie słyszeli o trekkerach z Poznania tylko, że z Kalisza do Poznania jest więcej kilosów niż np. z Gniezna, więc jeśli ktoś nie studiuje w stolicy Pyrlandi to dla niego to kłopot, a nawet, jeśli studiuje to trudno Was znaleźć w tym KFC ;). Co do Polconu to ja raczej nie mogę, bo pracuje i zarabiam na przyjemności studenckiego życia.

Piotr napisał

...Przypominam wiec o ofercie, jaka złożyłem dość dawno temu Beyowi - dzial Wielkopolski na forum trek.pl, podobny do tych, jakie maja Śląsk, Mazowsze, Pomorze i Małopolska

To wcale nie jest głupi pomysł zwłaszcza, że fora internetowe to terażniejszość a Lista dyskusyjna odchodzi w zapomnienie ;). A jak nie to utworzymy forum Wielkopolski Południowej ;).

.....

Ok, czyli widzę, że jesteście chętni no to czekam teraz na propozycje odnośnie miejsca i czasu spotkania. Założę jeszcze posta na Orion-Tok'ra może jeszcze ktoś do nas dołączy.

qjaw
    Participant

mi i kumplowi pasuje jakby co po 16 sierpnia( bo teraz ja wyjezdzam potem on itp)... ale potem ja jestem do prawie 1 pazdziernika w kaliszu.. ahh te wakacje:)... miejsce kazde pasuje:) dajcie namiar jak bedzie ustalone . POZDR V/

Krusty
    Participant

Czyli wstrzymujemu się do 16 by było nas więcej ;).

Przemeq
    Participant

Czyli wstrzymujemu się do 16 by było nas więcej ;).

[post="31334"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Chyba tak moze znajdzie sie jeszcze troche osob do tego czasu.

Krusty
    Participant

No panowie to już 18 więc czekam na propozycje ;).

Bonifacius
    Participant

Kurza twarz a ja tyle czasu (ba, nawet całe młodzieńcze lata) siedziałem w podkaliskich Brzezinach i nic, ani jednego nawet małego trekerka. Nie było do kogo gęby otworzyć. Poukrywali sie 😀 No to dajcie namiary jakby co 😀 😀

qjaw
    Participant

JA juz jestem i mam czas > Przemqu zaproponuj czas i miejsce. POZDRO dla wszystkich trekerwo... wracam do ds9 😛

Krusty
    Participant

Dobra uważnie słuchajcie bo nie bede powtarzał: na termin spotkania proponuje piatek w samo południe na rynku przed empikiem(poznacie mnie dzieki zdjęciu do którego jest odnośnik na forum), oczywiscie kwestia godziny i dnia można jescze przedyskutować ;). Ale lepiej pojawic sie w mniejszym składzie niż ciągle przekladać.

qjaw
    Participant

Spoko.

Fajnie ze ktos postawil sprawe jasno 🙂 Ja i moich 2 trekowych czyli 3 a minimum 2 🙂 mozemy w piatek ale zdziebko pozniej powiedzmy 13,30 😛 Jak pasuje to wstepnie ustalone. Pozdro!i dozobaczenia

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram