Orel napisał:
Kurczę, no, my tu w Poznaniu podobno jesteśmy Wielkopolskim Oddziałem, a o trekkerach z Kalisza nie słyszeliśmy. Liczę, że poznamy się na Polconie.
To dziwne zwłaszcza ze chyba ja i Tazman jesteśmy w bazie USS POSNANIA. Więc jak widzisz kaliszanie słyszeli o trekkerach z Poznania tylko, że z Kalisza do Poznania jest więcej kilosów niż np. z Gniezna, więc jeśli ktoś nie studiuje w stolicy Pyrlandi to dla niego to kłopot, a nawet, jeśli studiuje to trudno Was znaleźć w tym KFC ;). Co do Polconu to ja raczej nie mogę, bo pracuje i zarabiam na przyjemności studenckiego życia.
Piotr napisał
...Przypominam wiec o ofercie, jaka złożyłem dość dawno temu Beyowi - dzial Wielkopolski na forum trek.pl, podobny do tych, jakie maja Śląsk, Mazowsze, Pomorze i Małopolska
To wcale nie jest głupi pomysł zwłaszcza, że fora internetowe to terażniejszość a Lista dyskusyjna odchodzi w zapomnienie ;). A jak nie to utworzymy forum Wielkopolski Południowej ;).
.....
Ok, czyli widzę, że jesteście chętni no to czekam teraz na propozycje odnośnie miejsca i czasu spotkania. Założę jeszcze posta na Orion-Tok'ra może jeszcze ktoś do nas dołączy.