Forum › Fandom › Kluby i grupy › ISS Paradox › Sobotnio-niedzielne spotkania mazowieckie
W tym tygodniu juz wszystko wraca do normy i spotkanie mazowieckie odbedzie sie w sobote (24 lipca) o 14:30. Zapraszamy wszystkich. 😉
Choć ostatnio posty nie pojawiały się tu zbyt często, to wcale nie znaczy, że warszawskich spotkań nie było. 😉 Ale żeby przypomnieć o ich istnieniu informuję, że w najbliższą sobotę - 6 listopada - odbędzie się kolejny "meeting" w Warszawie. Tym razem o godzinie 15, a spotykamy się jak zwykle w cafe Rock'n'roll. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy. 🙂
Przerwa świąteczno-noworoczna już za nami, wszyscy (taką mam nadzieję ;)) doszli już do siebie po wszelakich obżarstwach i pijaństwach z tym związanych, zatem... czas na pierwsze spotkanie w nowym roku. :POto wiadomość od Vela:
Mam nadzieję, że 16 kwietnia również bedzie spotkanie. Przydałaby się mała wizytacja w Warszawie.
Skoro masz przyjechać to pewnie zrobimy spotkanie w sobotę a nie w niedzielę jak ostatnio coraz częściej wypada. 😉 W końcu goście mają swoje prawa... ;> Tylko uprzedź wcześniej żeby udało się jakis większy skład niż ostatnio zorganizować. 😛
No coz skoro jada goscie to moze i ja sie pojawie?? Byloby fajnie spotkac sie wreszcie z Wami w realnym swiecie 😉
Inwazja! Abordaz! Boooorg! ;>Mysle, ze wizyta kapitan powinna byc szczegolnie motywujaca do stawienia sie na spotkaniu w Wawie... bo paru forumowiczow z wawy tu jest a nie pojawia sie na spotkaniach ;>
Gosiu: To nie była propozycja, ja na 99 % będę 16 kwietnia w Warszawie. (Ten jeden procent zostawiam tak na wszelki wypadek.)
Wlasnie przejrzalem mozliwosci dotarcia na ten meeting 16 kwietnia i wyglada to tak. Wyjazd z domu o 6 rano i ladowanie na Centralnym w Warszawie o 10:32 po przesiadce w Czestochowie 😉 Wiec na pewno sie nie spoznie. Gorzej niestety z jazda powrotna bo kochane PKP nie ma zbyt wielu skladow do mojego zad.... znaczy chcialem rzec miejsca zamieszkania. Jedyny rozsadne polaczenie to wyjazd o 17 z Wawy 🙁 Tak wiec chyba poszukam jakiegos hoteliku lub czegos w podobie i pojade do domciu w niedziele 😉 Ale jesli nie zdarza sie nieprzewidziane trudnosci losowe to bede na pewno 😉
Gosiu: To nie była propozycja, ja na 99 % będę 16 kwietnia w Warszawie
Mam nadzieję. ;> Propozycja dotyczyła jedynie wzięcia za łeb naszego terenowego & co. i zmuszenia do spotkania w sobotę. 😛
A Ty się Gwyn nie martw o hotele - jakoś Cię przez tą jedną noc przechowamy. 😉
Gwyn: Czyżbyś jechał tym samym pociągiem do Wawki co ja? Sądzac z godziny przyjazdu tak właśnie jest. 🙂
Witam :)Mam pytanie, czy 11 czerwca warszawscy trekerzy planują może jakieś spotkanie w wspomnianym ( pub Rock'n'roll na ulicy Mokotowskiej, obok metra Politechnika ) ?Pracodawcy wymyślili mi mały kurs w okolicy Warszawy ( Zielonka ) i istnieje wysokie prawdopodobieństwo iż zostanę na sobotę i niedzielę u brata w Warszawie. Dlatego pomyślałem by może wpaść na takie spotkanie. :)Pozdrawiam
A właśnie, 11 mam egzamin, czyli idealny powód żeby się wieczorem odstresować przy piwku. Jestem za spotkaniem w sobotę.
To ja wyślę maila z propozycją na listę lokalną, myślę, że jest spora szansa żeby zrobic spotkanie w sobotę. Kronos - czy godzina około 16-16:30 Ci pasuje? Zwykle robimy spotkania o tej porze.