Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Serwis Trek.pl - dodatki, poprawki, błędy

Serwis Trek.pl - dodatki, poprawki, błędy

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Author
    Participant

No to lecę z kolejnym błędem, tym razem drobniejszym. Sekcja "Najnowsze posty na forum" na stronie głównej wyświetla się w innej strefie czasowej niż forum 🙂

Piotr
    Keymaster

Hm... Jakieś dziwne to przesunięcie... Poszukam przyczyny w wolnej chwili. A na razie możemy się cieszyć z naszej własnej anomalii temporalnej. ;p

Dzięki, The D.

snowman
    Participant

Z ciekawości pytam. Strona główna "się popsuła" czy to zamierzony efekt? Dziwaczny bigos mam na ekranie... bezładnie porozrzucane sekcje działów itp.

Piotr
    Keymaster

Zmiany akurat wprowadzam, a cache trochę to utrudnia. Za godzinę powinno być poukładane. Zamiar jest taki, by były trzy najświeższe newsy, potem cztery sekcje kategorii (te się rozjechały), a na koniec artykuły. Dzięki za czujność.

Jamjumetley
    Participant

Fajnie z tymi kilkoma pierwszymi newsami na przedzie. Do tej pory miałem ustawiony w zakładkach adres https://trek.pl/newsy bo nowości lecą tam ciurkiem i nie trzeba szukać wzrokiem po kategoriach. Może wrócę do głównej...

Piotr
    Keymaster

No to była największa wada serwisu. Mój błąd. 😉

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram