Forum Fandom Kluby i grupy IKC Kronos Senok's Voyage Home

Senok's Voyage Home

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Że tak powiem, mam nadzieję, poprawną angielszczyzną... I come round to Lublin City...A to oznacza, że Klingoni na IKC Kronos mają przechlapane 😀 😛 .Będę 2-go września, ale nie wiem jeszcze o której... nie zmienia to faktu, że klingoński kapitan stawia wolkańskiemu ambasadorowi romulańskie piwo a do tego jeszcze Niewolnice Oriona! 😀 .Pzdr. i do zobaczenia! 🙂

Troi
    Participant

Wraca marnotrawny załogant IKC Kronos. Przyjmiemy z otwartymi ramionami. Będzie więcej rąk do roboty 🙂 Czekamy wiec z krwawym winem i świeżym gah.Do zobaczenia!

Jarrod
    Participant

j... nie zmienia to faktu, że klingoński kapitan stawia wolkańskiemu ambasadorowi romulańskie piwo a do tego jeszcze Niewolnice Oriona!

Ok, po 'małym' romulańskim wszyscy wokół będą nam się widzieć... zieloni :mrgreen: :ik:

Senok
    Participant

To kiedy planujemy kolejny browarek?Przy okazji Troi... "do roboty" to się spodnie ściąga 😉 .

Jarrod
    Participant

To kiedy planujemy kolejny browarek?

Romulańskie ale już się chłodzi, resztę uzgodni się na bieżąco 😎

Senok
    Participant

Mała poprawka Panowie i Panie... będę za miesiąc... i teraz mam już nadzieję, że na pewno będę! 🙂

Jarrod
    Participant

Mała poprawka Panowie i Panie...

W każdym razie.. romulańskie się chłodzi 😉 Zapraszamy! :ik: :mrgreen:

Eviva
    Participant

Popieram! Niech się włączy, i co ważniejsze, niech treksfer nie omija 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram