Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Polityka San Escobar

San Escobar

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author
    Participant

Takiego klopsa przepuścić nie potrafiłem... 😛

Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego w akcji...

PS Czy istnieje jakiś niezawodny sposób dodawania zdjęć na tym forum? Często miewam z tym problemy. Raz się uda, innym razem klapa...

kotek
    Participant

facebook.JPG

Snowman, szukasz obrazka w formacie JPG, a potem wklejasz jako zdjęcie. Voila! 🙂

• This reply was modified 5 years ago by Piotr.
    • This reply was modified 4 years ago by kotek.
    snowman
    Participant

Tak by się mogło wydawać... Sęk w tym, że ta metoda często zawodzi. Wklejam i nic... Może to kwestia przeglądarki? Używam Opery.

kotek
    Participant

Stary news (o pomyśle przyłączenia do Warszawy 32 okolicznych gmin), ale jakoś przypadkiem trafiłam na idealnie pasującą do niego grafikę: Make Warsow great again!

z21320540V,mem-warszawa.jpg

kotek
    Participant

Wicepremier Morawiecki postanowił skomentować sytuację w służbie zdrowia oraz zacytować klasyka, klasyków... bo jeden Kochanowski to za mało i Mickiewiczem musiał dokończyć

snowman
    Participant

Podobnie muszą wyglądać konsultacje scenarzystów Star Trek Discovery... Groch z kapustą... 😛

kotek
    Participant

Twórcy Discovery na szczęście nie ustalają budżetu dla naszego kraju, a ten pan ma na niego spory wpływ. Mam nadzieję, że na matematyce bardziej uważał 😉

Q__
    Participant

Pewna pani posłanka wieczorem w radiu o swoim niegrzecznym koledze partyjnym, P. Czarneckim: "został zawieszony w członku".

Sposób karania przejęty z San Escobar?

Q__
    Participant
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram