RSN Devoras

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Participant

... albo jak to woli: sprawy cfaniaka romulaka. 😀 Jako że dzisiaj wystartował republikański okręt RSN Devoras, zakładam ten temat. Znajdą w nim miejsce sprawy związane tylko i wyłącznie z Devorasem. Dla spraw innych lub bardziej ogólnych istnieją pozostałe tematy.Pozdrawiam.Leih Kaol i-Ra'tleihfi.

Arille
    Participant

W związku z tym że Devoras już ruszył, a mamy jeszcze nieobsadzone stanowiska zapraszam wszystkich zainteresowanych do gry.

- informacje ogólne o pbem'ie

- informacje o Devorasie

- rekrutacja

Pozdrawiam

RS, Ava i'Ch'erem t'Raala

Tu znajdowal sie tekst ktory prosil ludzi majacych kontakt z pewnym graczem o ponaglenie owego player'a w pisaniu posta w odpowiedzi na moja czesc dialogu... nie wiem czy ktos w swej lasce i wilekim politowaniu dal mojej osoby spelnil te prosbe ale dostalem wreszcie roozwiazanie sytuacji w rodzaju posta od tego gracza o kotrego mnie chodzilo- Jesli tam jestes o Osobo Ktora Tego Dokonala lub ty sam Graczu z wlasnej nie przymuszonej woli odpisales to Dziekuje Bardzo. A jutro obiecuje wlasnymi recami napisany tekst a dzis nie bo pozno jest.

Od Moderatora: A ja wrecz nalegam zeby poprawic te seplenine albo miejscowy logopeda wytnie problem razem z postem ;>

Arille
    Participant

Z okazji tego, że ja mam napięty ten tydzień i następny, a Corvus nie ma dostępu do sieci, akcja jest zawieszona. Jak tylko wróce i będę miała chwile czasu ruszymy. Gdybyście chcieli realizować własne pomysły macie wolną drogę, tylko najpierw to ze mną skonsultujcie.

A ja pragne poprosic Pana Rehu z okretu Republiki Romulanskiej, by w swej wielkiej i glebokiej lasce, odpowiedzial na ostatni post jego podwladnego ,lub tez poinformowal ze mu sie nie chce prowadzic rozmowy i wogole zeby reszta podrozy powortnej uplynela

w niezrecznej ciszy.

Arille
    Participant

A ja poprosiłabym żeby Corvus zaczął w końcu pisać posty ❗

Arille
    Participant

Znowu to samo ❗ Ile mam czekać na kolejne posty? Znowu nawala Corvus i Kajtek ❗

Zarathos
    Participant

Od zarzadcy Excelsiora.Wlasnie Corvus. Jezeli dalej bedzie tak wygladac sytuacja na Devorasie to PBEM zostanie zamkniety - bo nie ma sensu dalej w nigo grac.

Zdecyduj sie - chces prowadzic Romulanski PBEM to go prowadz, nie chcesz albo nie masz czasu to powiedz to jasno - albo ktos go przejmie, albo sie go skasuje.

Corvus
    Participant

Spokojnie. Gram!Po prostu trafił mi sie zły okres. To wszystko.

Zarathos
    Participant

Jestes MG na Devorasie - cos takiego jak zly okres nie istnieje - przynajmniej nie bez powiadamiania graczy. Ja i Korin gramy tez na innych wiec 'jestesmy' ale nie zdziwilbym sie, gdyby pozostali gracze olali cie - mowiac szczerze ale brutalnie.

Arille
    Participant

Corv od ciebie zależy równiez misja z EXC. Ja nie mam ochoty łapać karniaków bo ty masz jakiś tajny plan ale na razie złapała cie niemoc twórcza i nie piszesz...

Zarathos
    Participant

Temat zamknięty z powodu likwidacji PBEM'a romulańskiego. Przeznaczony do kasacji.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram