Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG RPG - Gul Taren

RPG - Gul Taren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

-Miałem okazję brać udział w kilku bitwach - odpowiedział szybko oficer. W PAADzie znajdowały się standardowe informacje o rodzinie, wykształceniu i służbie. Oficer niedawno otrzymał swój awans na stanowisko drugiego oficera i miał zbierać doświadczenie. Taren otwierał usta dla nowego pytana gdy Cardassianin położył na paddzie małą monetę -Wybaczy pan Gulu, ale pański przyjaciel kazał mi to panu oddać po dolocie -

I. Thorne
    Uczestnik

Gul schował ja i PADDa.- To na razie wystarczy. Będziemy mieli trochę czasu by sie dokładniej poznać. Teraz mam urlop. Jaki lokal pan zaproponuje dla oficera?

Hemrod
    Uczestnik

-Ucho Ferengiego. Prowadzi je Gar. Dobry lokal, spokojny, dyskretny, nie za drogi, a posiada wszystkie rozrywki jakie mogłyby zainteresować oficera - odpowiedział szybko zapytany -Poza tym są w nim zniżki dla oficerów w zależności od stopnia -

I. Thorne
    Uczestnik

- A więc chodźmy. - rzekł gul.W barze zamówił butelkę kanar.- Jak rozumiem można tu mówić bez obawy przed podsłuchem. Co pan na razie wie?

Hemrod
    Uczestnik

Cardassianin kiwnął głową -Ferengi ma pewne umowy, z wysoko postawionymi osobami w Kaście. Jego bar jest wolny od podsłuchów, ma dodatkowo zamontowanych parę gadżetów, aby utrudnić taką robotę każdemu, kto by próbował. Nie musi się pan obawiać - powiedział i napił się ze swojego kieliszka obserwując Tarena -Jak do tej pory wiem tyle co panu powiedział mój szef. Mam być pana pomocnikiem, ochroniarzem i łącznikiem w jednym. Naszym głównym celem jest odnalezienie członków ruchu pokojowego i znalezienie na nich dowodów. Nie potrzeba nam wiele, jakiś punkt zaczepienia. Resztą zajmą się wyszkolenie pracownicy Kasty - agent mówił spokojnie, jednakże wydawał się zachowywać cały czas ostrożność

I. Thorne
    Uczestnik

- Dzisiaj idę z dowódcą stacji na kolację. Może uda mi się cos wyciągnąć, ale bardzo w to wątpię. To przecież nie są idioci, a moje akta wskazują na lata nienagannej służby. Choć posiadanie we mnie przyjaciela zapewne sporo znaczyłoby dla ruchu.

Hemrod
    Uczestnik

-Nikt nie liczy, że zostanie pan włączony do ruchu w ciągu jednego dnia. Może jednak uda się panu złapać jakieś kontakty i w dłuższej perspektywie uda się to osiągnąć -

I. Thorne
    Uczestnik

- Rozumiem. A teraz zapytam się o pańskie prawdziwe zdolności dowódcze i doświadczenie wojskowe. Ma pan być drugim oficerem na Antharmie i muszę to wiedzieć.

Hemrod
    Uczestnik

-Przeszedłem szkolenie. Poza tym brałem udział w kilkunastu dużych bitwach, a to i tak mówię o takich, w których miałem okazję znajdować się na mostku naszego okrętu. -

I. Thorne
    Uczestnik

- To dobrze. Zna pan obecną sytuację na froncie. Będzie naprawdę gorąco, bo nawet jak dokopiemy teraz Terranom, to i tak szybko nie oddadzą zajętego terytorium. To na razie wszystko, na okręcie przygotują panu kwaterę. Ja teraz zamierzam odpocząć i poobserwować stacje i jej mieszkańców.

Hemrod
    Uczestnik

-W takim razie nie będę panu dłużej przeszkadzał - powiedział oficer i po krótkim pożegnaniu z tobą i o dziwo (lub nie) z Ferengim za barem i wyszedł ze środka. W tym samym czasie do Tarena podszedł jeden z kelnerów zabierając pustą szklankę jego rozmówcy-Coś jeszcze panu podać?-

I. Thorne
    Uczestnik

- Tak. Daj jeszcze jednego drinka. I powiedz, gdzie tutaj się można zabawić z kobietami?

Hemrod
    Uczestnik

-Oczywiście może pan to zrobić tutaj - odpowiedział mu kelner i szybko poszedł po kolejnego drinka. Gdy przyniósł mu to powiedział -Niech pan powie jakie pana interesuję i coś znajdziemy-

I. Thorne
    Uczestnik

- Lubię odmiany. Coś co normalnie się nie spotyka. I chcę mieć kilka opcji do wyboru.

Hemrod
    Uczestnik

-Możemy załatwić wszystko. Oczywiście na dość egzotyczną dziewczynę, może będzie trzeba chwilę poczekać - po tych słowach kelner przyniósł padda -Niech pan wprowadzi tutaj swoje preferencje ... to taki nasz katalog. Jak już pan coś wybierze to proszę mnie zawołać ...-

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram