Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Restart Spider-Mana

Restart Spider-Mana

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Sam Raimi wraz ze swą obsadą, w tym Tobey'm Maguirem, wycofali się z produkcji Spider-Mana 4. Sony Pictures zdecydowało się zacząć projekt od początku. Nowa wersja, oparta na scenariuszu Jamesa Vanderbilta, skupi się na młodzieńczych latach Petera Parkera. Premiera filmu planowana jest na lato 2012.

Źródło: SCI FI Wire

Cross
    Keymaster

W końcu się udławią tymi restartami. Moda jakaś... :/

perekel
    Participant

Taa... Może wszystkim marzy się sukces jaki odniósł J. J. 🙂 i chcą tak samo?

Jedi Nadiru Radena
    Participant

Rzeczywiście jakaś moda. Tu Battlestar Galactica (szczyt kretyństwa, bo podwójny restart/remake), tam Fantastic 4, teraz Spider-Man... Żeby przynajmniej minęło tych kilkanaście lat jak przy Batmanie, Supermanie czy ST 🙄

Xalein
    Participant

Sądzę że lepiej byłoby gdyby się dogadali z obecnymi twórcami, no bo dojdzie do takiej sytuacji że będą kręcić jeden film, a miesiąc później ogłaszać rozpoczęcie projektu od nowa...Tak się zastanawiam czy gdyby reset Star Treka nie wyszedł - to czy spróbowali by jeszcze raz...

Infango
    Participant

no w sumie się nie dziwię, w części trzeciej nie chciał umieszczać Venoma ale Sony wymusiło, a w części 4 mieli wejść w wątki romantyczne jak to nasz pajączek puszcza się z czarnym kocurkiem na to sam też się nie chciał zgodzić. lepiej że wycofali się z tego projektu, wyszło by z tego coś na kształt Batman & Robin i ... szkoda gadać ps.: szkoda że nie było nic o występie Georga Lucasa w The Daily Show gdzie promował swoją książkę o tym jaki jest cudowny w robieni kasowych filmów, Jon Stewart troszkę po nim jeździł niezły ubaw można na oficjalnej stornie zobaczyć 🙂

Eviva
    Participant

Tak się zastanawiam czy gdyby reset Star Treka nie wyszedł - to czy spróbowali by jeszcze raz...

Podejrzewam, że raczej nie. I tak niewiele mieli do tego przekonania.

Lo'Rel
    Participant

Tak się zastanawiam czy gdyby reset Star Treka nie wyszedł - to czy spróbowali by jeszcze raz...

A ja myślę, zupełnie odwrotnie. Rzeczywiście patrząc w jakim tempie robi się dzisiaj remaki, restarty itd. to wcale by mnie to zdziwiło - nie wyszło nam, więc tego nie było, nie martwcie się, zrobimy kolejny restart.

A co do Spider-Mana. W tym przypadku to chyba dobry pomysł, seria szła w durnym kierunku (moje subiektywne zdanie).

Do tej pory restarty robiono co kilkadziesiąt lat, teraz co kilka. Jakie czasy takie tempo...

Cross
    Keymaster

Jakie czasy takie tempo...

No ale co potem? Kto to, panie, wytrzyma? 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram