Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Republic of Rome Republic of Rome - pbf

Republic of Rome - pbf

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 114 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Akeen
    Uczestnik

to ja tez sie zgłaszam

Snoopi
    Uczestnik

Cześć, jest jeszcze wolne miejsce? 😉 jeżeli tak to super...

fluor
    Klucznik

OK, lista graczy do partii zamknięta, takoż i ankieta - gramy w średnią republikę. Lamsen, masz 15 minut na usunięcie tej sygnatury albo zrobię to sam 🙂

Alen
    Uczestnik

Ja mam lepszą wersję gry na teraz..... Bobster vs reszta świata, i zobaczymy teraz kto tu będzie rządził 😀

Lamsen
    Uczestnik

nadal mnie bawi, ze grasz przeciwko mnie a nie po to, zeby samemu wygrac 😉

fluor
    Klucznik

W grze oprócz standardowych zasad obowiązuje pewna modyfikacja, ponieważ 8 inicjatyw w fazie forum to zbyt wiele (za dużo wojen byłoby dobieranych). W każdej turze dwie osoby (losowo wybrane) nie będą dobierały karty w fazie forum. Reszta czynności w ich inicjatywie będzie możliwa do wykonania. W kolejnej turze osoby te będą wyłączone z losowania, aż do momentu kiedy wszystkie osoby "stracą kartę". Zobaczycie sami zresztą 😉

Alen
    Uczestnik

nadal mnie bawi, ze grasz przeciwko mnie a nie po to, zeby samemu wygrac 😉

nieeee, to nie tak.... chociaż jakiś cel trzeba sobie postawić 😛

fluor
    Klucznik

Karty zostały wylosowane, kości zostały rzucone. Proszę graczy o zgłaszanie się do mnie na gg 3411587 celem wylosowania stronnictwa i kart początkowych. Pod tym numerem dyżuruje także telefon zaufania dla zagubionych graczy (nie udzielam porad sercowych).

fluor
    Klucznik

Dla tych, którzy nie mogą się doczekać kolejnych przeliczeń lub nie załapali się do IV partii zakładam dodatkową grę, z zastrzeżeniem, że to wczesna Republika (bez prowincji na początku). Gra dla 6 graczy, ale wystartujemy nawet jak będzie tylko 4 chętnych.

• Lamsen
    • Gigant
    • Gintry
    • R'Cer
    • Thorne
    • Eric Keitel
    Lamsen
    Uczestnik

to ja nie jestem z automatu?

gigant
    Uczestnik

Drugi... ty sie Lamsen ciesz że także i nie z procy ;P

Gintry
    Uczestnik

To i ja poprosze o wpis na liste.

Anonimowy
    Gość

Mogę dołączyć?

gigant
    Uczestnik

No to chyba mozemy zaczac 🙂

fluor
    Klucznik

Ja dodam, że na spotkaniu zadeklarowali dołączenie do gry Thorne i Maciek (Keitel), dlatego zamykam rekrutację.

Plansza rozgrywki jest dostępna pod adresem: LINK, czekam na zgłoszenia graczy na gg po odbiór kart i stronnictw.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 114 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram