Forum Fandom Kluby i grupy Raport ze spotkania - Kalisz 16.IX.05

Raport ze spotkania - Kalisz 16.IX.05

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Jak można było się spodziewać nie ominęło nas kilkanaście wpadek właściwych dla pierwszego spotkania plus wielka złośliwość matki natury w postaci oberwania chmury, co zmusiło nas do skorygowania pierwotnego planu. Niestety pierwszy najbliższy pub był w remoncie, dlatego w wyniku naporu zjawiska określanego jako deszcz wylądowaliśmy w Sphixie, po krótkiej dyskusji doszliśmy do wniosku, iż skoro tu jesteśmy warto coś zamówić. Niestety pech prześladował nadal zmuszając mnie bym dodał do swojej koszuli uroczą tłustą plamę ;). W czasie rozmowy poruszyliśmy trochę tematów trekowych, ulubionych filmów i odcinków itp. Niestety z brak czasu spotkanie zostało zakończone po około 1,5 godzinie. Cóż mogę więcej napisać niż to, że postanowiliśmy spotkania kontynuować, mając nadzieje, że z czasem nasze grono się powiększy. PS. Na spotkaniu obecny byłem ja, czyli Krusty vel Artur plus Qjaw i jego dwóch kolegów - niestety imiona wypadły mi z głowy, ale mają się pojawić na forum, więc w końcu je pewnie wbije sobie do głowy ;).

qjaw
    Participant

Pogoda nam sie trafila jak szlak. :PNastepne spotkanie moze jesczze w wakacje? a jak sie nie uda to moze w okolicach swita zmarlych ;)????? klimatyczny termin.A teraz wracam do trekow i uzupelniam braki( bo sa spore) -> zeby na nastepnym spotkaniu bylo jescze wiecej tematowPS oprocz mnie byli Jez(ten chudszy) i Joohn 😉

jez
    Participant

WitamWreszcie się zarejestrowałem więc yba wypadała się odezwać 😛 Spotkanie rzeczywiście wyszło spox pomijając pogodę i latające noże qjawa 😉 Trek tematów znalazło się dość sporo i oby tak dalej 😀 Pozdro

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram