Forum › Fandom › Kluby i grupy › [Raport] Trekon IV - Kołobrzeg 2003
Zapewne jak znakomita część forumowiczów wie, POGF razem z Zachodniopomorskim Oddziałem Terenowym organizuje konwent w Kołobrzegu. Dla osób ukrywających się przed trekowymi listami dyskusyjnymi, badx unikających jak ognia IRC-a przytoczę tekst maila informującego o konwencie.
Drodzy Fani Treka, członkowie POGF!
Zachodniopomorski oddział POGF (grupa Kołobrzeg) i Dowództwo mają zaszczyt zakomunikować:
W dniach 21-24 lub 28-31 sierpnia bieżącego roku odbędzie się w Kołobrzegu Trekcon IV - Kołobrzeg 2003. Ostateczna data zostanie podana na początku czerwca, gdyż dopiero wtedy organizatorzy będą wiedzieli kiedy obiekt w którym odbędzie się konwent będzie wolny. (chodzi o rozstrzygnięcie przetargu na organizowanie kolonii w tym obiekcie).
Konwent odbędzie się na terenie przedszkola w centrum miasta. Każdy uczestnik konwentu dostanie własne łóżko (pełny wypas ;). Dodatkowo na
miejscu będzie można dostać obiad. Organizatorzy przewidują dodatkowe
atrakcje w postaci plażowania, basenu, projekcji w kinie filmów przez nas "zorganizowanych", zwiedzania miasta i konkursów z nagrodami - program zostanie przedstawiony z odpowiednim wyprzedzeniem.
Koszta: Cena wejściówki nie jest jeszcze ustalona ale najprawdopodobniej
będzie sie wahać między 60 a 70 złotych.
Bardzo prosimy wszystkich chętnych o nadsyłanie zgłoszeń jak najszybciej
(mogą to być odpowiedzi typu "będę na pewno" albo "będę na 50%" itp.).
Im wcześniej będziemy wiedzieli na ile osób możemy liczyć tym bardziej
prawdopodobne jest wynegocjowanie lepszych warunków cenowych. Zgłoszenia prosimy nadysłać na adres konwent@gwflota.com. Pod ten adres kierujcie też ewentualne pytania i uwagi.
Aktualne informacje o konwencie będziemy podawać na bieżąco.
Serdecznie zapraszamy.
Organizatorzy i Dowództwo
Wiemy mnemenku wiemy i sie wybieramy 😀 Tak poza tym chcialbym zeby ktos z TSS sie wybral. Zazwyczaj to jest tak ze tylko POGF sie stawia na takich imprezach
Wiemy mnemenku wiemy i sie wybieramy
Tak poza tym chcialbym zeby ktos z TSS sie wybral. Zazwyczaj to jest tak ze tylko POGF sie stawia na takich imprezach
O tym, że się wybierasz to byłem prawie pewien :).
A TSS jak to TSS czasu nie ma, może śmiałości itp 🙂
A może po prostu termin nie ten. Nie wszyscy mogą jechać kiedy chcą. Ja np mam określoną ilość urlopu i tak sie składa, że mam go w pierwszej połowie sierpnia, a nie w drugiej. Dla mnie odpada taki wyjazd w tym momencie całkowicie, bo na jeden dzień nie opłaca mi się jechać przez całą Polskę.
Tak poza tym chcialbym zeby ktos z TSS sie wybral. Zazwyczaj to jest tak ze tylko POGF sie stawia na takich imprezach
Hehe... mam wrażenie, że na tym forum rozróżnia się tylko Trekerów z POGF i TSS 😛
A przecież spora część załogi TSS widnieje w bazie danych POGF... to jak to w końcu jest?
Poza tym, jeśli komuś się wydaje, że na konwenty jeżdżą tylko POGFianie, to się grubo pomylił 🙂
To jest impreza jak najbardziej otwarta, i spotkać na niej można nie tylko fanów Treka, ale również wszelkich scifi i nawet osoby kompletnie nie zainteresowane 😀
No ja nie dziwię się, wszak planowanie urlopowe to przeżytek minionej epoki PRL, ale przecież ciągle sporo firm w naszym kraju tak pracuje.
Poza tym postaraj się porozmawiać z szefostwem - powiedz, że czeka Cię piękna wycieczka nad morze, to na pewno się zgodzą 🙂
Fajnie by było Was [w koncu] poznać.
No tak, tylko, że ja urlop najprawdopodobniej spędze w Munchen, ale moze uda mi sie wpaść na 3 dni.
O tym, że się wybierasz to byłem prawie pewien :).
A TSS jak to TSS czasu nie ma, może śmiałości itp 🙂
Tak poza tym zazwyczaj jak sie gdzies wybieram to jestem. Jako ze daty sobie juz zapisalem w kalendarzu jedyną opcją jaka może mi przeszkodzić byłby brak funduszy. 60-70 zl to jednak trochę duzo, ale ze to jest okres wakacyjny jakoś sie wyrobi tą kasę. I nie wiem czy ten sarkazm z twojej strony był taki na miejscu:))))
Hehe... mam wrażenie, że na tym forum rozróżnia się tylko Trekerów z POGF i TSS 😛
A przecież spora część załogi TSS widnieje w bazie danych POGF... to jak to w końcu jest?
Poza tym, jeśli komuś się wydaje, że na konwenty jeżdżą tylko POGFianie, to się grubo pomylił 🙂
To jest impreza jak najbardziej otwarta, i spotkać na niej można nie tylko fanów Treka, ale również wszelkich scifi i nawet osoby kompletnie nie zainteresowane 😀
Ano jest tak jak piszesz wiekszosc ludzi z TSSu widnieje również na POGF. Ale jakoś tak wychodzi, że tu jest mniej aktywnych osóbek. Przykładem są spotkania i rózne takie pomysły spotkań, które zazwyczaj nie dochodzą do skutku.
Wszystkich chętnych i zainteresowanych konwentem zapraszam na stronę informacyjną TrekConu http://www.trekcon2003.prv.pl, gdzie zamieszczane są wszelkie informacje dotyczące atrakcji, kosztów i innych ważnych konwentowych spraw 🙂
Może w końcu uda mi się wyrwać.o ile wiem w Sierpniu pracować już nie będę, szkołą martwić się także raczej nie będę musiał.Kasy troszkę będzie oby i słońca.Jak te warunki uda mi się spełnić to Kołobrzeg NADCHODZĘ 8)
Oby, może dokończymy pewną normalnie Unfinished Buisness 😉
Bez rang i osób postronnych OCZYWIŚCIE 😀
Decyzje o sposobie pojedynku zostawiam pani kapitan, o ile pojawimy się tam oboje. 😀
I o ile kapitan ma ochotę 8)
Tak ogólnie to z załogi narazie za wiele osób nie ma. Obywatele Federacja was potrzebuje no i KSO, Kolektyw itd. itd. 😉 P.S. Kapitanie może jakieś wskazówki co do pojedynku abym miał szansę się przygotować 😉