Forum Fandom Kluby i grupy ISS Paradox Raport - spotkanie mazowieckie 05.01.2008

Raport - spotkanie mazowieckie 05.01.2008

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Keymaster

Pierwsze w nowym roku spotkanie zainaugurowały dwie nasze śliczne Risanki 😉 Arille i Gosiek, wzywając wiarę do Marhaby. Una wykręciła się nagrywaniem StarTreka (zaiste, godne to i sprawiedliwe jak na wymówkę), przybyli zaś fluor (niżej podpisany) ze swą lubą Asią.

Tematy rozmów w tym, w większości damskim gronie, były jak zwykle uniwersalne: od odwiecznych wspomnień chatIego i jego chwalebnych wyczynów na sławetnym Castle Party, poprzez sprawy polityczno-społeczne, nie pomijając wątków kulturalno-obyczajowych.

Na sam koniec spotkania zjawił się jeszcze Misza, być może nie do końca znany braci trekowej, ale bardzo rozpoznawalny osobnik (zwłaszcza dla bywalców spotkań mazowieckich), powitany okrzykiem obsługi Marhaby: "Zamknięte!", a później pożegnany wonią chemikaliów do czyszczenia tostera, która to wygnała także i pozostałych uczestników mityngu. Chyba się zasiedzieliśmy za bardzo 🙂

una-z-pogranicza
    Participant

Qapla' i tak dalej!A bo mnie koleżanka zostawiła z questem, ze mam nagrać TOS bez reklam :-DCieszę się, ze sie odbyło spotkanie i ponawiam dla Mazowsza zaproszenie na zimowe ognisko lub kominek, gdyby było ZA zimno!!!pozdrawiam wszystkich dawno nie widzianych i nie słyszanych,Una

fluor
    Keymaster

Z tym zapraszaniem to ostrożnie, bo się okaże, że znajdą się chętni 😉

una-z-pogranicza
    Participant

Z tym zapraszaniem to ostrożnie, bo się okaże, że znajdą się chętni 😉

ANO, bo właśnie o to chodzi, żeby jak najwięcej trekerów przyszło :lol::-)

Gosiek
    Participant

lub kominek, gdyby było ZA zimno!!!

Gdzie w domu planujesz wmontować/zbudować kominek? 😀

una-z-pogranicza
    Participant

lub kominek, gdyby było ZA zimno!!!

Gdzie w domu planujesz wmontować/zbudować kominek? 😀

🙄 Hyhyhyhy, jakbys była na poprzedniej landing party, to byś sobie smażyła kulturalnie w tym kominku kiełbachę 😀 Bo to jest w Zalesiu Górnym :lol::-D

Tom
    Participant

Huh, trza bylo dac znac, to tez bym wpadl...

fluor
    Keymaster

Jak wielu chętnych... trzeba będzie powtórzyć, może jutro? 😉 około 18 w Marhabie? :>edit: jutro czyli dzisiaj, wg mojej pokręconej miary dni 🙂 mam na myśli niedzielęedit2: wycofuję deklarację co do niedzieli, sytuacja niezależna ode mnie

una-z-pogranicza
    Participant

Oh, nie!!! Przeciez dzis tez trek i musze go nagrac dla nieobecnej!!! 😀

Gosiek
    Participant

wycofuję deklarację co do niedzieli, sytuacja niezależna ode mnie

Za tydzień też będzie niedziela, może wtedy spróbujemy się spotkać "oficjalnie". ;>

fluor
    Keymaster

Ja teoretycznie pracuję wtedy do 22, więc jeśli nie zajdą jakieś specjalne okoliczności to będę niedostępny.

una-z-pogranicza
    Participant

Oh, nie!!! Przeciez dzis tez trek i musze go nagrac dla nieobecnej!!! 😀

Aye,Aye, sir!!!

Gosiek
    Participant

Ja teoretycznie pracuję wtedy do 22,

To bardzo niedobrze. A jak z sobotą, też jesteś uziemiony w robocie?

fluor
    Keymaster

Piątek, sobota, niedziela 12-22. Pozostawia niewielkie pole do manewru...

Arille
    Participant

Spotkanie? Gdzie? Kiedy? Jak? :> proszę o info na tel z powodu braku stałego dostępu do neta 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram