Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka [Raport] I Kujawskie Spotkanie Trekowe

[Raport] I Kujawskie Spotkanie Trekowe

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • Author
    Participant

Już wcześniej pisałem o karcianym odwyku 🙂 A może spróbujemy RPG zrobić w oparciu o mechanikę D20??? To tyle a propos gier....Jeżeli chodzi o czas to nie ma problemu by ktoś pojawił się później, do Krzywej Wieży chyba wszyscy wiedzą jak trafić, poza tym są drogowskazy no i telefony 😀

Raider71
    Participant

Moment, przeciez istnieje RPG Star Trek, jesli ktos ma laptopa moglbym wziac ze soba podreczniki w wersji elektronicznej(tylko taka moge aktualnie miec)

Kaleh
    Participant

A ja szukałem po ludziach tych podręczników w wersji cyfrowej od lat!? Zbawco! Przywieź jakąś kopię dla mnie 😀

Romulanka
    Participant

Hm.. ja tez w sumie mam gdzies jakies podreczniki w wersji elektronicznej, ale na pewno to nie jest to co teraz sprzedaje Decipher...

Vashar
    Participant

Taak... swego czasu troszke maniaczylismy sobie te erpegi no i mamy mala kolekcja... m.in. bardzo obszerny The Dominion War Sourcebook :>Ja jeszcze nie wiem czy bede na najblizszym spotkaniu, w razie czego Asia wezmie moje karty, ktore mam nadzieje od I.Thorne'a dotra ;>

Raider71
    Participant

Tylko ostrzegam jest to wersja angielska...(Chyba nie robi to nikomu klopotu?)Jak ktos ma dostep do neta to problem jest taki ze wklepuje sie do eMule'a Star Trek RPG i jest piekna lista plikow

Raider71
    Participant

Dobra mam juz pare podrecznikow na dysku, tak wiec:Ship Recognition Manual 1:ufp2:, 2:uk:,3:ik:Dominion War SourcebookCharacter SheetAdvanced Starship and Construction ManualPlayer's GuideNarrator's GuidePiszcie kto chetny to nagram na odpowiednia ilosc plytek

I. Thorne
    Participant

Ja biorę wszytko jak leci 😀 Po prostu wypalaj.Tylko gdzie okręty Romulan???

Raider71
    Participant

No tak zapomnialbym...Zaraz sciagne(raczej bez problemu znajde)

Raider71
    Participant

Niestety podrecznika ze statkami Romulaków chyba nie ma 😥 Kolejna zła wiadomość to taka, że nie wiem czy się pojawie, bo jest możliwe, że w sobotę wyjadę do Żyrardowa pod Warszawą :cry:Mimo wszystko zrobię wszystko co się da, żeby zająć się asymilacją Torunia a nie Żyrardowa

Romulanka
    Participant

Niestety podrecznika ze statkami Romulaków chyba nie ma  😥

Ale same okrety romulanskie sa po trochu w roznych podrecznikach. 🙂

Ja sie postaram jakos dotrzec, ale niekoniecznie na cale spotkanie. Szczegoly pozostaja do uzgodnienia, jak juz bedzie wiecej wiadomo co i jak (miejsce zbiorki itp.).

Btw, mozna liczyc na jakis ogolny plan spotkania?

Raider71
    Participant

Jeszcze takie pytanko ode mnie:Nie macie(mam nadzieję) żadnych wymagań co do wieku, bo dopiero 16 lat mam...

CoBrah
    Participant

Nie,zadnych wymogow co do wieku... 🙂

Kaleh
    Participant

Hmmmm..... Captain on the Bridge :)Wróciłem z terenu.... i przypominam że ja też chciałbym podręczniki RPG - jak leci wszystkie co są 😉 Szykuję w Toruniu grunt na spotkanie i może jakieś atrakcje dodatkowe :>

Raider71
    Participant

A czy możliwe byłoby zrobienie spotakania w piątek... To tylko taka mała sugestia.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram