PWE chce nas przekupić...

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Moderator

Dołączona grafika

Chcecie wyglądać jak Khan? Podobają Wam się powyższe łachmany? No to zaciśnijcie zęby i zabierzcie się do instalacji wersji beta Arc - klienta do odpalania gier Perfect World (i tylko ich...), gdyż to jedyna metoda zdobycia ciuchów.

Żeby otrzymać wdzianko Khana musicie uruchomić STO z poziomu Arc. Kostium zostanie odblokowany po zalogowaniu dla wszystkich postaci na Waszym koncie* indywidualnie na każdą postać zalogowaną przez Arc i dostępny będzie z poziomu zakładki "Off-Duty Uniform" u krawca.

Arc można następnie spokojnie usunąć i wrócić do korzystania ze standardowego launchera STO. No chyba, że nie szkoda Wam absurdalnie dużej ilości pożeranych zasobów systemowych, jak na tego typu bezużyteczną aplikację...

Źródło: Star Trek Online

* - Cryptic twierdził, że strój jest account-wide unlock, ale rzeczywistość okazała się nieco inna. Nie wiadomo na chwilę obecną czy to bug, czy nieporozumienie.

iron1992
    Participant

Tym razem Arc i dodają jakieś łachmany ciekawe kto to będzie nosił. Nie żebym komuś bronił.

Diensdale
    Participant

Ja założę bo odpaliłem tego Arca.

Melnikor
    Participant

Ja też dałem się i poświęciłem całe 3,5 minuty na zainstalowanie ARC (no co to zawsze darmowy strój). I powiem że mnie pozytywnie zaskoczył w porównaniu ze Steam (też się ostatnio dałem naciągnąć na to, a raczej zostałem zmuszony) jako że sam wykrył zainstalowane już STO bez konieczności jakiejkolwiek ingerencji z mojej strony, nic nie ściągał, nic nie trzeba było kopiować/przenosić do innego folderu jak to miało miejsce przy odpalaniu STO przez Steam.

Slawek
    Moderator

Szkoda, że w innych aspektach nie jest taki jak Steam - http://i.imgur.com/XNx7D8n.jpg

Vanhaser
    Participant

Wczoraj jak rozmawialiśmy na czacie o Arcu, miałem go działającego w tle po uruchomieniu STO. Za pierwszym razem zapewne jak wszyscy otrzymałem maila z podziękowaniem za update do najnowszej wersji i informacją, że ciuch jest na całe konto. Przelogowałem zatem osiem postaci i skierowałem do krawca. Na wszystkich był dostępny ubiór Khana bez jakichkolwiek problemów. Raz się pomyliłem, bo usiłowałem go wyszukać na pierwszym slocie strojów, który jest zablokowany wyłącznie dla uniformów i nie obsługuje ubrań Off Duty.. Sądzę że wystarczy tylko pamiętać aby przełączyć się w ten typ ubrań na zakłądce "Head" i wszystko będzie działać.PS Nie da się z Arca zalogować bezpośrednio na jakąś postać. Logowanie jest do konta gracza w bootowanej grze. Potem Arc jest rozpoznawany po wczytaniu postaci i pojawia się na czacie systemowym komunikat z podziękowaniem za jego instalację.Teraz już bardziej mnie ciekawi co następne 🙂

FAB
    Participant

Połasiłem się na te ciuchy... szczerze mówiąc nie są warte uwagi. Parę sznurków, które nawet na max detalach wyglądają słabo. Nie chcę nawet myśleć jak nędznie będzie wyglądać przy gorszej rozdziałce. Więc strój mam, ale żałuje poświęconych 5 minut na instalację i dezinstalację Arc.

Vanhaser
    Participant

Maska w klimacie "taliba" jest ciekawa, bo dość unikatowa w grze i świecie ST. Złodziejski pasek do kompletu. Bez maski faktycznie niezbyt ciekawy zestaw. Będzie w czym po pustyni biegać, tyle że to chyba tylko na levelu 16 fabuły, czy coś koło tego. Innej pustyni nie pamiętam :DUbrałem moją roznegliżowaną Orionkę. Niech się byle gdzie nie szlaja z gołym zadkiem 😉

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram