Forum Fantastyka Star Trek Przedpremiera Star Trek we Wrocławiu

Przedpremiera Star Trek we Wrocławiu

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

Witam! Mam taką oto propozycje :Więc wpadłem na pomysł żeby zorganizować seans filmowy premierowy STAR TREK we Wroclawiu. Dokładnie mój pomysł wygląda tak że minuta po północy ( jeśli by się tak dało załatwić z kinem tu rozmowy już trwają ) każdy przyszedł by z jakiś trekowy elementem ja z mojej strony zajmę się organizacją tego wszystkiego stronka w necie itd może dało by się załatwić jakieś TV itd co potrzebne to ludzie z WROCŁAWIA i okolic chętni na wyjście czekam na odezw chętnych na adres e-mail wroclaw@ulice-wrocek.pl ZAPRASZAM

fluor
    Keymaster

Hmm... To bardzo fajny pomysł, ale zostało mało czasu na organizację takiego eventu... a konkretów nie podałeś zbyt wiele. Ja zamierzam przyjść na warszawską premierę i przedpremierę w trekowej koszulce z drobnym gadżetem, ale nie nazwałbym tego "Wielką Galą" 😉

Simon
    Participant

Więc owszem czasu mało ale jutro spotykam się z osobą odpowiedzialną w kinie i wszystko dogadam więc będzie więcej informacji zaraz po wizycie w kinie uruchomię stronę internetową więc będzie wiadomo co i jak im bardziej kolorowo tym lepiej 🙂

Simon
    Participant

Witam

Więc jest jednak event związany z StarTrekiem ale nie organizuje go ja tylko samo kino ( jak to wynika z informacji ) a o to Link do strony kina ! 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram