Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Dyskusje ogólne Proszę o pomoc - zaginął statek.

Proszę o pomoc - zaginął statek.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

Cześć wszystkim, jestem tu nowy i bardzo liczę na czyjąś pomoc, otóż wypromowany świeżo na kapitana wybrałem sobie jako 'darmówkę' Galaxy i... nic. Nie dodał się do listy 'wybór statku'. Czy ktoś z Was wie, o co chodzi?

Abnik
    Participant

Bagaz over jesli miales pelne w ekwipunku, idz do ESD lub jakiejs stacji i tam masz zazwyczaj wybieranie statkow (bodajze select ship taki zolty stateczek ze strzaleczkami po bokach) jak nie to nie wiem

Snakechild
    Participant

Tak, miałem bagaż full. Zwolniłem miejsce, ale select ship nie działa, tzn. są tam moje poprzednie stateczki, ale nie wymarzony pachnący nowością pikardowski Galaxy. Się grać odechciewa. Wrrr. Dzięki za pomoc anyway. Czy ktoś jeszcze ma jakieś sugestie? EDIT: Stop, problem rozwiązany, statek BYŁ w ekwipunku (WTF?), teraz USS Atlantia podąży tam, gdzie wielu już było wcześniej, ale w sumie to nie szkodzi. Do zobaczenia na gwiezdnych szlakach.

Melnikor
    Participant

Otwórz ekwipunek, kliknij overflow bag i dostaniesz skrzynkę z Galaxy. Otwierasz ją i okręt będzie dostępny do wyboru.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram