Prośba o pomoc

Tagged: 

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Witam,

Jestem nowy na forum, jeśli robię błąd zakładając nowy temat, to przepraszam. Dostałem maila z następującą treścią:

489a2fcdb2b3dc69be85e2c8baf8a5b114851904

Kod dodałem w aplikacji ARC i teraz moje pytanie: Jak skorzystać z niego i gdzie to wszystko znaleźć?

Przepraszam adminów i użytkowników jeśli naruszam regulamin i nie korzystam, z opcji "szukaj" ale być może użyłem jej źle, bo nie znalazłem odpowiedzi. Będę  wdzięczny za linka do właściwego tematu, bądź też odpowiedź na moje pytanie.

Pozdrawiam Wszystkich

p.s.

Gram okazjonalnie i nadal odkrywam grę. Moja ksywka w grze: dramal79

Piotr
    Keymaster

W mailu pod kodem masz przycisk "Redeem". Robisz klik, przeniesie Cię na stronę. Tam wpisujesz kod, jeśli trzeba, to się logujesz i voila.

Daj znać, czy zadziałało, bo trzeba przenieść ten wątek. 😉

Dramal Varyadar
    Participant

Dzięki za szybką odpowiedź, ale to zrobiłem. Pytanie jest takie gdzie znaleźć statek, bo w wyborze (stocznia) go nie widzę, dopalacza do 60 lvl też. Moja postać z Federacji ma 22lvl, Romulanin 55, może coś źle zrozumiałem z maila?

p.s.

Proszę daj linka dokąd przenosisz temat i nie zaśmiecajmy miejsca

snowman
    Participant

Odblokowane przedmioty znajdziesz w C-Store, czyli wewnętrznym sklepie gry.

cstore.jpg

Po pobraniu okrętu ze sklepu i ewentualnym jego rozpakowaniu (czasem stosowne pudełko ląduje w zasobniku - inventory - postaci) powinien on być również dostępny z poziomu stoczni.

Dramal Varyadar
    Participant

sprawdzę.

Dzięki 🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram