Forum Fandom Kluby i grupy USS Silesia Projekt !

Projekt !

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author
    Participant

L - Zeal ma racje. To wszystko sa przypuszczenia, mniej lub bardziej podparte faktami, ale zawsze przypuszczenia. W przypadku nr rejetracyjnego Steama takze. I nie ladnie tak naskakiwac na kogos. Przypominasz mi Alyeske z sb.com - warczacego na kazdego kto twierdzi ze moze byc w bledzie.Inna sprawa, ze my mamy przynajmniej jakies dowody (aka -rejestracja) na to co twierdzimy, Coen tylko stwierdzenie, ze Steam jest za szybki na okret tak stary.Bede musial obejrzec te fora, moze sie zapisze :D---15 wyrzutni Akiry - to mi cos przypomina. Ale nikomu jeszcze nie udalo sie mnie przekonac ze 15 wyrzutni to kanoniczny fakt 😀

Lapharite
    Participant

OT: I wlasnie Zeal to jest ta cecha o ktorej mowie a ktora sie uzewnetrznia. Dlaczego wiekszosc mlodych ludzi jakich znam kreuje sie na taka kutwe?

(Boze reguly te forum ma swietne bo zamiast w temacie pisac OT to jeszcze trzeba tagi wstawiac:P) Koniec OT.

Baj de wej. Wyciagnales jeden tekst nie czytajac calego artykulu i chcesz mi udowodnic ze pozjadalas rozumy na temat Treka?

OT: I wlasnie Zeal to jest ta cecha o ktorej mowie a ktora sie uzewnetrznia. Dlaczego wiekszosc mlodych ludzi jakich znam kreuje sie na taka kutwe?

(Boze reguly te forum ma swietne bo zamiast w temacie pisac OT to jeszcze trzeba tagi wstawiac:P) Koniec OT.

Baj de wej. Wyciagnales jeden tekst nie czytajac calego artykulu i chcesz mi udowodnic ze pozjadalas rozumy na temat Treka?

[post="28687"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Ok Zarathos ja nie naskakuje lecz stwierdzam fakty. Ja sie wylanaczam z tej dyskusji i dam tym mlodym ludziom zyc w slodkiej nieswiadomosci (choc podejrzewam zaraz ktos sie pode mna podpisze bo mlodzi ludzie lubia miec ostatnie zdanie :P)

Kirk Out

Zeal
    Participant

A pewnie że się dopiszę... Tyle, że z innych powodów niż Ci się wydaje.Nie zamierzam udowadniac Ci, że "pozjadalas rozumy na temat Treka", poniewaz jest dokładnie przeciwnie. Moja wiedza jest niewielka. Wystarcza jednak, by pokazać dziury w cudzej logice.Tak naprawdę to świat ST mało mnie obchodzi 🙂 Artykuł przeczytałem w całości... I nadal są to tylko przypuszczenia. Nic więcej, nic mniej. Po prostu bardzo nie lubię, gdy ktoś prowadzi dyskusję uciekając się do ataków personalnych. Nazwanie kogoś "ciołkiem" nie świadczy zbyt dobrze o rozmówcy. A co do wieku... Zajrzyj w mój profil. Ja tam się już taki młody nie czuję. 😛

Zarathos
    Participant

L - moze i masz jakas wiedze na teamt treka, ale na pewno: a) nie potrafisz jej przekazac; b ) nie potrafisz kulturalnie dyskutowac. dobra, koniec OT bo sie admini zirytuja 😉

Coen
    Participant

Zaś co do wartości waszych numerów rejstracyjnych potwierdzających jakoby wasze 20 lat różnicy miedzy klasami...

NX 59650 USS Prometheu [klasa chyba wiadoma] - rok produkcji to 74 numer jednak według waszej teori numer rejestracyjny wskazuje na jakieś 20-30 lat wcześniej.

Inna sprawa, ze my mamy przynajmniej jakies dowody (aka -rejestracja)

Jak widać: nic nie wart. Numery jestracyjne na okretach GF są tyle warte najwyraźniej co na niemieckich U-botach w czasie 2 WW.

Lapharite
    Participant

Zaś co do wartości waszych numerów rejstracyjnych potwierdzających jakoby wasze 20 lat różnicy miedzy klasami...

NX 59650 USS Prometheu [klasa chyba wiadoma] - rok produkcji to 74 numer jednak według waszej teori numer rejestracyjny wskazuje na jakieś 20-30 lat wcześniej.

Inna sprawa, ze my mamy przynajmniej jakies dowody (aka -rejestracja)

Jak widać: nic nie wart. Numery jestracyjne na okretach GF są tyle warte najwyraźniej co na niemieckich U-botach w czasie 2 WW.

[post="28692"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Coen ja to rozpatrywac bede na PM z Zealem Toba i Zarathosem 🙂 i wszyscy trzej dostajecie ten sam tekst wiadomosci zeby bylo sprawiedliwie. Poprostu nie chce narazac innych na czytanie tych bzdur i robienie z kogos publicznie ofiary.

BSL
    Participant

Spokojnie panowie 🙂 Zaproponuje cos spotkajcie sie na cos do picia tam wyjasnicie sobie wszystko 🙂 Off Topic : Coen wpadniesz do Lir na grila w sobote 21 ??

Coen
    Participant

Niestety nie bede w stanie z przyczyn niezaleznych...

Lapharite
    Participant

BSLku Slonko ja nic nie mam do Coena. Wlasnie wyladowalem po 9 browarach wiec mnie dzis wszystko strzela. Co do spotkania u Lir bede na pewno i na pewno tyle nie wypije 😛 😀 😀 :D. Bede gdzies kolo 14 ale jesli bym sie spoznil (co czasem mozliwe) to daj mi znac dokad mam dojechac w Katowicach a wowczas znajde sie np: jak cos wspominales w Katowicach Ligocie na stacji PKP a stamtad mysle ze juz jest lajtowo w dojazdach do Lir.pozdrawiam 🙂

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram