ale wielokrotnie to szlo w zupelnie innym kierunku, niz powinno. Sam wiesz o tym najlepiej 😉 - kilkukrotnie w dyskusjach o entku rozpoczynales i ciagnales polemike na temat DS9, zupelnie odchodzac od glownego watku.
Nie rozpoczynalem a odpowiadalem na bzdurne zarzuty innych uzytkownikow (typu ds9 to gwiezdne wojny:)) ale wiem do czego pijesz i jak najbardziej rozumiem to. do ucinania oftop z tego typu watkow nie mam pretensji.
Chodzi mi o watki, ktore oczywiscie maja jakis tam temat (ostatni przyklad: co myslisz o TMP) ale dyskusja w nich schodzi w naturalny sposob na inne tematy i imo mozna to spokojnie puscic.
sporo ludzi szuka na [Forum tss] nim jakichs konkretnych informacji i chca, zeby bylo to jak najlatwiejsze
no tak, ale jest roznica miedzy informacja na forum tss a informacja na forum o kompach. tu odpowiedzi stanowia najczesciej subiektywne opinie uzytkownikow tymczasem tam jest troszke inaczej, bardziej scisle.
Jednak to prawda, ze idealny porzadek nie musi panowac wszedzie, a sporo dyskusji zyska, jesli forumowicze beda mogli pozwolic sobie na troche swobody. Tylko z umiarem.
Ja rowniez jestem za znalezieniem zlotego srodka. mam nadzieje, ze sie to uda 😉