Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • r_ADM
    Uczestnik

ale wielokrotnie to szlo w zupelnie innym kierunku, niz powinno. Sam wiesz o tym najlepiej 😉 - kilkukrotnie w dyskusjach o entku rozpoczynales i ciagnales polemike na temat DS9, zupelnie odchodzac od glownego watku.

Nie rozpoczynalem a odpowiadalem na bzdurne zarzuty innych uzytkownikow (typu ds9 to gwiezdne wojny:)) ale wiem do czego pijesz i jak najbardziej rozumiem to. do ucinania oftop z tego typu watkow nie mam pretensji.

Chodzi mi o watki, ktore oczywiscie maja jakis tam temat (ostatni przyklad: co myslisz o TMP) ale dyskusja w nich schodzi w naturalny sposob na inne tematy i imo mozna to spokojnie puscic.

sporo ludzi szuka na [Forum tss] nim jakichs konkretnych informacji i chca, zeby bylo to jak najlatwiejsze

no tak, ale jest roznica miedzy informacja na forum tss a informacja na forum o kompach. tu odpowiedzi stanowia najczesciej subiektywne opinie uzytkownikow tymczasem tam jest troszke inaczej, bardziej scisle.

Jednak to prawda, ze idealny porzadek nie musi panowac wszedzie, a sporo dyskusji zyska, jesli forumowicze beda mogli pozwolic sobie na troche swobody. Tylko z umiarem.

Ja rowniez jestem za znalezieniem zlotego srodka. mam nadzieje, ze sie to uda 😉

mattik
    Uczestnik

Ja zauważyłem malutki problem - ikonka 'ankieta brak nowych odpowiedzi' jest identyczna jak 'ankieta nowe odpowiedzi'

Piotr
    Klucznik

Przed chwila zmienilem te ikonki, juz powinno byc ok.

r_ADM
    Uczestnik

zaobserwowalem ostatnio, ze zamiast postow wyswietla sie ich lista. moim nieskromnym zdaniem obniza to wygode korzystania z forum.czy da sie to jakos zmienic ??

Zarathos
    Uczestnik

zobacz, czy na gorze, tuz pod add replay etc masz zaznaczone [Standardowy]. moze przy jakims serwisowaniu admini ci zmienili (mnie kiedys tak i dlugo dochodzile co sie dzieje :))

r_ADM
    Uczestnik

nie mysleliscie o zmianie serwera ??

Piotr
    Klucznik

Myslimy, zwlaszcza ze lexx ostatnimi dniami czesto zawodzi. Trzeba "tylko" znalezc dobry serwer - no i niedrogi.

izbkp
    Uczestnik

Myslimy, zwlaszcza ze lexx ostatnimi dniami czesto zawodzi. Trzeba "tylko" znalezc dobry serwer - no i niedrogi.

Nie. Od paru dni lexx dziala rewelacyjnie, jak jeszcze nigdy. Nie zauwazyles? 😉

r_ADM
    Uczestnik

Nie. Od paru dni lexx dziala rewelacyjnie, jak jeszcze nigdy. Nie zauwazyles? 😉

[post="24534"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

daj login i pass, sprawdzimy czy nie klamiesz 😛

Piotr
    Klucznik

Panowie, Pogaduszki sa w Mesie. ;>

Zarathos
    Uczestnik

A jakie parametry musi miec serwer?? Moze uda sie cos skombinowac.

izbkp
    Uczestnik

daj login i pass, sprawdzimy czy nie klamiesz 😛

Po co? Nie czujesz roznicy w dzialaniu forum?

Domko
    Uczestnik

nie mysleliscie o zmianie serwera ??

[post="24507"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Skoro już mowa o zmianie to może Wam wyszłoby taniej przenieść się na jakiś darmowy serwer o odpowiadających parametrach. Teraz się ich namnożyło. Wtedy zostałoby tylko przedłużanie domeny, a nie byłoby opłat za utrzymanie strony.

Piotr
    Klucznik

Serwer mamy za darmo dzieki uprzejmosci Kaia, placimy tylko za domene.

The D
    Uczestnik

darmowy serwer o odpowiadających parametrach. Teraz się ich namnożyło.

Mógłbyś podać jakieś przykłady, bo jakoś nie dostrzegam tej tendencji.

Żeby nie było zupełnie nie na temat. Ostatnio nie dostrzegam jakichś różnic w szybkości działania forum, natomiast częściej zdarzają się "głuche" zapytania i to zarówno na TSS jak i na Phoeniksie.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram