Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • corngirl
    Uczestnik

Post nie został wykasowany, ale przeniesiony do tematu o wymianie, który służy do umieszczania takich właśnie informacji - tu jest link.

---==EOT==---

Jasne, dziękuję.

Wolf
    Uczestnik

Hmm... nowa szata forum jeszcze do mnie nie dotarła ale już widze kilka błedów które można by dopracować, a mianowicie po zalogowaniu tekst o przekierowaniu mógłby być w całości po polsku i jeszcze jedno coś jest nie tak z logowaniem bo podczas pisania posta jestem widoczny jako niezalogowany ale tak ogólnie to dobrze że cos sie zmieniło, czas pokaże.

r_ADM
    Uczestnik

Wprowadzcie jakis inny skin od tego. dobrze by bylo gdyby byl jasniejszy. ten ciemny jest tragiczny.

fluor
    Klucznik

O tak, coś podobnego do Silvera z php byłoby fajne, bo na niektórych monitorach (np. moim 😉 ) dominujące czarno-niebieskie barwy zlewają się, co utrudnia nieco korzystanie (nie trafiam w przyciski 😀 ).A tak poza tym, to zmiany zapowiadają się bardzo obiecująco 🙂

Krusty
    Uczestnik

Nowe forum - nowe problemy i niedogodności ;)....Po pierwsze brak starych i dobrych skinów(trek-owego i tss-owego).Po drugie brak miejsc dla tlenu i gg. Po trzecie popieram pomysły zmiany graficzki.Po czwarte wywalić te domyślne avatary.Po piąte a co samym tss-em(wiem piotr, ale porostu musiałem to napisać). Cdn.- jak znajde coś innego ;).

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Aha i jeszcze pytanie natury technicznej. Nie widze ikony swojego profilu (tzn. obrazka ktory wybralem) rowniez Q reszta forumowiczow jest widoczna. Musze cos poprawic w profilu czy to tylko chwilowa awaria?

Krusty
    Uczestnik

No i znalazłem następne ;)....Po szóste forum chodzi chyba trochę wolniej.Po siódme kłopoty z avatarami teraz niektóre wyglądają na nazbyt powiększone i rozmyte.

Dalek
    Uczestnik

Trochę wolniej?Kurczem wczoraj w nocy to śmigała, a dziś to chodzi 5x razy wolniej od starego forum. Tak się oglądac nie da. Czekam nawet 2 minuty na otwarcie topica :(.

Krusty
    Uczestnik

Troche wolniej w operze 😉 nie wiem jak w innych przeglądarkach 🙄 .

Dalek
    Uczestnik

W operze też mam 2 minuty, ale przynajmniej pokazane jest to co się już załadowało. Reszta interntu śmiga jak zwykle...

Anonimowy
    Gość

Witam

Narazie mam mieszane uczucia co do nowego forum ale czas pokarze narazie troche ciężko tu się rozeznać.

Narazie jedyny błąd jaki mi podpadł to to że forum nie pamieta logowania. Chyba z 10 razy logowałem się ale wystarczyło że wszedłem w dowolny temat i znowu widniało info że jestem nie zalogowany.

Pozatym chyba wszystko gra, chodzi dość szybko............ przynajmniej narazie.

Jak coś jeszcze znajdę dam znać

Qapla Kronos

Mod: Kronos, masz przeedytowny profil, powinno byc ok, jeżeli nie to daj znać.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

jeszcze raz ponawiam pytanie o awatary - probowalem zmieniac w profilu ale okazalo sie ze starych szablonow nie ma - co w takim razie mam zrobic - wyszukac samemu czy jest jakas lokacja skad moge podpiac stary awatar???

Kronos
    Uczestnik

Ok dzięki teraz wszystko gra 🙄 jak coś znajdę jeszcze to dam znać

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

teraz nasunela mi sie mala uwaga na temat wygladu nowego forum. w starym skinie bylo widac przy awatarze czy ktos jest online czy offline. dla mnie mowiac szczerze byla to opcja pomocna. wiedzialem czy ktos kto jest na forum moze odpowiedziec w czasie mojej obecnosci na danego posta. wiem ze widac aktywnych uzytkownikow na pasku aktywnosci na dole strony ale wszystkich tylko na glownej stronie. moze warto pomyslec o dorzuceniu starego ale dla mnie bardzo przydatnego elementu forum...

Mod: Ikonka pokazująca status on/offline jest przy każdym poście, tuż obok opcji PM.

O`mus
    Uczestnik

Hmmm, forum mi na Operze posuwa nieźle (max to 5s), mimo iż mam łącze dość wolne. Tylko czasami przy pisaniu postu, lub próby wejścia na jakiś topic występuje błąd "Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny."Edit:Niedziałający link dotyczył topicu Modele 3D w Mesie. Z linka na nowych postach nie chciało wskoczyć, ale z mesy wchodzi normalnie ;). A więc nie mam żadnych zastrzeżeń do nowego forum 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram