Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arecki
    Uczestnik

Korzystam z różnych przeglądarek: Opera 7.xx, Mozilla 1.6 i 1.7.2 oraz IE6 i w każdym przypadku był problem z logowaniem. Za pierwszym razem udaje mi się zalogować na około 20% prób. Czasami jest tak, że przez kilka dni nie ma problemu a przez następnych kilkanaście jest.

Ja sobie radzę w następujący sposób: loguję się (w tym momencie jestem połowicznie zalogowany, tzn jestem wymieniony na dole strony, ale nie mam nowych wiadomości do odczytania), wpisuję w przeglądarkę strony adres http://www.trek.pl, wchodzę na forum i widzę nowe wiadomości.

Domko
    Uczestnik

Najlepszy sposób to włączyć automatyczne logowanie. Ja tak zrobiłem i skończyły się problemy.

Reyden
    Uczestnik

a u mnie na Moziilli 1.5 logowanie działa normalniep.s. zapomniałem dodac że autologowanie mam włączone

Q
    Uczestnik

Ja tez mam autologowanie I problemy nadal sa (I-Expl)

AFI
    Uczestnik

witam i znów przybyłem na wasze forum bo trek wciągnął mnie niezmiernie... 😉 mam pytanko dlaczego nie mogę dodać swojego avatarka jak na innych forach ?

drupi
    Uczestnik

witam i znów przybyłem na wasze forum bo trek wciągnął mnie niezmiernie... 😉 mam pytanko dlaczego nie mogę dodać swojego avatarka jak na innych forach ?

A probowales raczej mozesz avatara wrzucic zreszta kazdy ma 😀

Wiec nie wiem jak probowales, ale da sie

AFI
    Uczestnik

no troszkę to dziwne... niby gdzie mam włączyć sobie ten avatar? bo w profilu nawet nie mam takiej opcji... :/

Dalek
    Uczestnik

Jak nie ma 😮 ?nazywa się to:Panel kontrolny emblematów

AFI
    Uczestnik

no zabijcie mnie ! ale nie mam w profilu żandego "panelu kontrolnego emblematu"...! używam firefoxa zamiast IE może to ma jakieś znaczenie? choć nie sądze...

Gosiek
    Uczestnik

Przeglądarka nie ma tu żadnego znaczenia. "Panel kontrolny emblematów" jest widoczny zarówno w IE jak i w Firefoxie, zwykłej Mozilli czy też Operze. Jest to ostatnia opcja, na samym dole profilu, pod "Preferencjami", a dokładniej pod ustawieniami daty i strefy czasowej. Jeżeli nie masz tego panelu to proponuję przejrzenie FAQ, a jeśli to nie pomoże trzeba czekać na pomoc jednego z administratorów.

AFI
    Uczestnik

no niestety nie mam tego panelu... :/ w takim razie panowie adminowie proszę o aktywację tej usługi... 😉

Piotr
    Klucznik

Hmm, widac ze awatar juz dziala, wiec chyba wszystko ok. 😉

AFI
    Uczestnik

tak już wszystko OK 🙂 ale miałem rację - dopiero interwencja admina dodała mi taką możliwość... 😉

corngirl
    Uczestnik

Czy moge wiedzieć dlaczego mój post dotyczący wymieniania sie odcinkami ST został wykasowany? Widzę na forum thready o podobnych treściach (min. Sciąganie Treka z Netu) a nie są one wykasowywane. Nie widzę tez żeby takie posty były zakazywane przez Regulamin lub FAQ.

Gosiek
    Uczestnik

Post nie został wykasowany, ale przeniesiony do tematu o wymianie, który służy do umieszczania takich właśnie informacji - tu jest link. A w związku z tym prośba i rada moderatrów, zwłaszcza dla nowych forumowiczów - przejrzyjcie najpierw istniejące już tematy, a dopiero później zakładajcie nowe. To pozwoli uniknąć tego typu problemów i pytań.

---==EOT==---

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram