Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Gosiek
    Uczestnik

Faktycznie usuwanie 'cookies' nie pomaga. Na razie jedynym rozwiązaniem jest logowanie się przez skrzynkę odbiorczą -> link "Zaloguj się aby sprawdzić nowe wiadomości". U mnie to działa (właściwie tylko to, jeżeli chodzi o logowanie). 😈

mattik
    Uczestnik

Przez wiele miesięcy miałem tak: ustawiałem sobie automatyczne logowanie na forum, ale i tak zawsze musiałem się logować raz lub dwa razy (zależało od humoru forum). Dobrym sposobem było też wspomniane "Zaloguj się aby sprawdzić nowe wiadomości". Ale od upgrade... wszystko działa. Zawsze jestem zalogowany jak wchodzę na forum, zawsze mam prawidłowo podświetlone wiadomości... Tak trzymać! :twisted:.PS. Problemy innych forumowiczów oczywiście bardzo mnie martwią... :).

Krusty
    Uczestnik

Ja używam Opery 7.50(najlepszej przeglądarki na świecie!!!) i problemów żadnych nie stwierdzam. Więc może pora zmienić tego badziewnego IE na coś lepszego, szybszego i mniej zawodnego czyli na Opere.

Kruge
    Uczestnik

Ja używam Opery 7.50(najlepszej przeglądarki na świecie!!!)

ja ostatnio tez (tak z ciekawosci)... ale najczesciej i tak IE.

i problemów zadanych nie stwierdzam.

proponuje wejsc na forum CD Projektu i porownac jak ma ono wygladac (IE), a jak wyglada (Opera 7.5 i inne przegladarki).

Więc może pora zmienić tego badziewnego IE na coś lepszego, szybszego i mniej zawodnego czyli na Opere.

ten 'badziewny' IE wcale taki zly nie jest... choc dzielem idealnym tez nie. mi tam osobiscie 'ryba', z czego korzystam. dla typowego uzytkownika IE jest nadal najprostszym wyborem (najlatwiejszy w obsludze).

Gosiek
    Uczestnik

Ja używam Opery 7.50

A ja korzystam z Mozilli 1.6 PL, która jest imho świetną przeglądarką, a nie z wymienionego przez Krusty'ego 'badziewnego IE' i też mam problemy z logowaniem. A forum powinno działać prawidłowo każdemu użytkownikowi a nie tylko tym, którzy mają Operę. Zwłaszcza, że większość jako posiadacze windowsów używa dostarczanej z tym systemem przeglądarki czyli właśnie IE.

mattik
    Uczestnik

A ja korzystam z tego badziewnego, tworzonego przez beznadziejnego globalistę IE 6.0 i mi jak juz wspomniałem wszystko działa 8). Poza tym tak jak mówi Gosiek forum powinno działać we wszystkich przeglądarkach tak samo dobrze (chyba, że winny jest błąd w przeglądarce).

OmegaOne
    Uczestnik

Taa gdyby to jeszcze wszystkie przegladarki interpretowaly html tak samo to byl by juz nadmiar szczescia...jeszcze jedno pytanie problem z logowaniem wystepuje tylko na konkretnym skinie np na subtss czy na obu?

mattik
    Uczestnik

Różne czytanie kodu przez różne przeglądarki interpretuje jako błąd społeczności :twisted:. Jeśli się nie da to się nie da. Przyznasz jednak, że byłoby idealnie gdyby forum wszędzie wyglądało i działało tak samo?

fluor
    Klucznik

jeszcze jedno pytanie  problem z logowaniem wystepuje tylko na konkretnym skinie np na subtss czy na obu?

Ja używam tylko subSilvera... problem z podwójnym logowaniem zdarzał się na różnych kompach, chociaż przyznam, że zawsze odpalony był na IE.

Zresztą to nie jest taki wielki problem, po prostu nieznaczne utrudnienie. Jeżeli zabieram czas, który normalnie byłby przeznaczony na postawienie w końcu strony głównej, to deklaruję że mogę jeszcze pocierpieć z tym logowaniem 😉

Gosiek
    Uczestnik

problem z logowaniem wystepuje tylko na konkretnym skinie np na subtss czy na obu?

U mnie na obu skinach i na 2. różnych przeglądarkach: Mozilla 1.6 PL i IE 6.0.

Tom
    Uczestnik

U mnie na Mozilce 1.6 PL i IE problemu z logowaniem nie ma...

mattik
    Uczestnik

Ja mam jedną małą propozycję. Czy możliwe jest wprowadzenie "Szybkiej odpowiedzi"? Znacznie by mi to pomogło w sprawnym korzystaniu z forum...EDIT: Coś mi się wydaję, że przegralismy ankiete. 👿

Toreth
    Uczestnik

U mnie problemy z logowaniem były, potem na dwa dni znikły, by się znowu pojawić. Żeby było śmieszniej to samo pojawiło mi się na jeszcze innym forum (moim własnym 😮 )... Wychodziłoby na to, że to raczej wina przeglądarek, niż forum. Chyba, że oba fora mają ten sam myk, który tak dziwnie działa.Dodatkowe info, które może pomoże w rozwiązaniu problemu: Na Linuxie w przeglądarce Mozilla logowanie przebiega całkiem normalnie i prawidłowo.

r_ADM
    Uczestnik

jak zwiekszyc liczbe postow wyswietlana na pojedynczej stronie??tia

Q
    Uczestnik

.

Ja tez jestem za wina przegladarek.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram