Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lord Fixer
    Uczestnik

MalyTraktorek dobrze mówi. Najlepiej będzie z tym poczekać, aż znajdzie się odpowiednia liczba chętnych, którzy mogli by umieszczać tam swoja prace.

The D
    Uczestnik

Wypatrzyłem kolejną "niedogodność" związaną z blokiem "Najnowsze Informacje", który występuje po prawej stronie gdy klikniemy szczegóły jakiegoś newsa, albo na stronie konkursu Star Trek.

Tu jest poglądowy obrazek. Chodzi o to, że długi tekst brzydko się zawija. Zrobiłem małe śledztwo (tak to jest jak człowiek szuka wymówki od poważnej pracy 😉 ) i ustaliłem, że problem wynika z nadania padding do elementu , który jest elementem liniowym i padding działa trochę inaczej niż dla elementów blokowych.

Zauważyłem też, że ten sam problem może wystąpić w sekcji "Najczęściej czytane newsy" na stronie głównej. Z tym, że tam jest szerzej, więc temat musiałby być długaśny, żeby zająć 2 linijki.

Nie wiem co się stało, ale nie działa mi opcja "Zapamiętaj mnie".Zostaję zapamiętana podczas jednej sesji, ale po wyłączeniu i ponownym włączeniu jestem wylogowana.Nigdy nie miałam z tym problemu. Zjawisko występuje od kilku dni.Mam Operę.

Match
    Uczestnik

Też mam Operę i u mnie wszystko w porządkuP.S.Może przypadkiem ustawiłaś czyszczenie historii po zakończeniu sesji.

Pitmistrz
    Uczestnik

U mnie na FF wszystko chodzi dobrze jak zawsze.Problem musi być u ciebie.

Inne strony mi zapamiętuje...

Rozumiem, że to o czym mówisz, Pitmistrz, to "opróżniaj przy zamykaniu". Jest odznaczone.

OmegaOne
    Uczestnik

Na stronie głównej forum na dole statystyk jest 'Usuń cookies utworzone przez to forum' kliknij to, zaloguj się ponownie z opcją 'zapamiętaj mnie' i sprawdź czy problem nadal występuje.

Spróbowałam. Niestety nie zadziałało. Ale dzięki za pomysł. 🙂

Pitmistrz
    Uczestnik

Próbowałaś z inną przeglądarką?

Zuza
    Uczestnik

Mam FF, na początku tygodnia miałam podobny problem, ale sam przeszedł...No chyba, że skasowanie cookies kilku gier flashowych (od a do d :>) mogło mieć na to wpływ?

Pitmistrz, spróbuję z Explorerem, ale... jestem kobietą. 😉

Pitmistrz
    Uczestnik

Myślałem raczej o chrome.Wybacz pomyłkę. :/

Nic się nie stało. :)Innej nie mam zainstalowanej. Na IE póki co jestem zalogowana przez cały czas.

Jamjumetley
    Uczestnik

Też siedzę na Operze i kilka razy miałem ten sam problem. Zawsze po 2-3 dniach wracało do normy. Obecnie mam tą niedogodność ze stronami na fora.pl.

Jakimś cudem Opera zaakceptowała wreszcie "zapamiętaj mnie".Przynajmniej działa od rana.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram