Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • zdarom
    Uczestnik

Jest problem ze zmianą awatara. Próbowałem już wielokrotnie i nic się nie zmienia. Ktoś ma taki próbowałem czy tylko ja. A może coś jest poprawiane w forum i dlatego takie jajca wychodzą.

Piotr
    Klucznik

Zmień, wyczyść pamięć podręczna przeglądarki i sprawdź. Potem pomyślimy, co dalej. 😉

Barusz
    Uczestnik

Ja teraz zmieniłem na próbę (z McCoy'a na Tripa) i zadziałało 😉

zdarom
    Uczestnik

Udało się, dwa razy czyściłem pamięć przeglądarki i chyba 10 razy ładowałem nowego Awatara. Jestem uparty 😛

Barusz
    Uczestnik

Nie chcę Cię martwić, ale u mnie masz ten sam, co 24 godziny temu (Spock z STXI). Ok., ja wracam więc do McCoy'a 😉

Zuza
    Uczestnik

A ja widzę Babę Jagę :>Z którego na który zmieniasz?

Piotr
    Klucznik

zdarom, jeśli nadal jest problem, to pisz - też mam wrażenie, że to stary awatar.

zdarom
    Uczestnik

Mam nowy awatar. Jest na nim Spock a wcześniej była królowa Borg ta z First Contact.

Lord Fixer
    Uczestnik

Chciałbym zaproponować pewną małą zmianę. Odnośnie sprawa dotyczy działu "Opowiadania". Uważam, że lepiej by było, gdyby nazywał się np. "Twórczość fanów:. Jest to jednak luźna propozycja i wszystko zostawiam w rękach administracja 😉

Reyden
    Uczestnik

Hmm , 99% postów w tym dziale to właśnie opowiadania .Nie widzę sensu w zmianie nazwy działu , co innego jak gdyby było tam też coś innego poza fanficami , ale są tam praktycznie same opowiadania . Jak już jesteśmy przy tym dziale to mam również propozycję co do jego organizacji - chodzi mi o opowiadania niektórych osób - np. Coen , Zarathos , Kronos , Zael , I.Thorne czy moje ff-y , każdy z nas napisał już po kilka - kilkanaście opowiadań - może by tak pozakładać osobne podfora dla tych osób i przenieść tam ich opowiadania jak i komentarze do nich . Kryterium tego kto dostanie osobne podforum mogła by być liczna opowiadań ( 3,5, 10 lub więcej ) i/lub oceny opowiadań . W ten sposób unikniemy tego że sporo osób dostało by takie subfora .

MalyTraktorek
    Uczestnik

jak dla mnie twórczość lepiej pasuje.mogłabym się włączyć z moimi rysunkami

Barusz
    Uczestnik

Chyba Fixerowi od początku o to chodziło, by na tym subforum mogły być publikowane także obrazy, grafiki, poezja itd. 😉 Z drugiej strony teraz możesz podawać rysunki w tematach w Mesie. To, gdzie wylądują ma zapewne trzeciorzędne znaczenie 😉

Lord Fixer
    Uczestnik

Dokładnie o to mi chodziło. Puki co mój temat o twórczości zamieściłem w dziale "Opowiadania", ale chyba miło by było, aby zmienić jego nazwę. Każdy będzie wiedział, że można tam szukać opowiadań, lecz przysłuży się to również innego typu twórczości.

Piotr
    Klucznik

Ale się nam artyści ożywili. 😉 Już Wam wyjaśniam co i jak.Dział opowiadań docelowo ma znaleźć się w serwisie, nie tylko na forum, i ze względów technicznych nie będzie mógł obejmować również prac graficznych. Tymczasowo jednak, ponieważ wyraźnie jest to Wam potrzebne, założymy w nim podforum Fan Art. W niedalekiej przyszłości organizacja działów ulegnie zmianie, ale postaramy się, by przebiegła ona bezboleśnie.Kwestię publikowania Waszych prac graficznych rozważamy też bardziej poważnie i przyszłościowo. Forum IPB ma możliość wyposażenia go w galerię, którą potem można by było podpiąć do serwisu, ale taki dodatek do forum jest płatny. Dlatego zanim podejmiemy jakieś decyzje, chcemy poznać Wasze zdanie. Zainteresowanych proszę o wyrażenie opinii - w ankiecie i ewentualnie w tym wątku.

MalyTraktorek
    Uczestnik

Dziękuje :Djak na razie wydaje się być dobrze... galeria mogłaby być ciekawym pomysłem ale moim zdaniem trzeba poczekać i zobaczyć czy ktoś jeszcze będzie udzielał się plastycznie. Nie wiem czy byłby sens zakładania na forum galerii dla dwóch, trzech osób...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram