Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • r_ADM
    Uczestnik

A co sie stalo z lexxem ?

Gosiek
    Uczestnik

DoS (nie pierwszy zresztą), po którym lexx miał kilkudniową przerwę i najwyraźniej tym razem Kai uznał, że to o jeden DoS za dużo, czemu zresztą trudno się dziwić.

Kronos
    Uczestnik

Chym, pytanie... wiecie czy lexx będzie działać ? Pytam bo moja strona też tam była i juz jakis czas jej nie ma. Na razie czekałem jeszcze, ale skoro TSS się wyniosła z niego to mam teraz watpliowści....

fluor
    Klucznik

Z tego co pisał Kai na forum st.pl można wnioskować, że raczej nie wróci, choć może dla Ciebie zrobi wyjątek... Najlepiej spytać samego szefa 😉

Gosiek
    Uczestnik

Kronos - odezwij się do Kaia i może też do chatIego, z tego co wiem, to chatI stronę Bortasa i Ambasady Klingońskiej ma zgraną i planuje jakieś przenosiny w najbliższym czasie, więc może i resztę klingońskich rzeczy zdążył jakoś ocalić.

lszekg
    Uczestnik

Od paru dni gdy odświeżam stronę startową, miast zobaczyć ukochany tytuł widzę tylko brzydkie, ohydnie namazane czarnym tuszem słowa: "Strona nie dostępna przekroczono limit transferu (czy coś w ten deseń)" . Czy to ma związek z jakimś projektem, którego jeszcze nie ogłoszono?

Pitmistrz
    Uczestnik

Nie wiem to chyba u ciebie ja żadnych takich historii nie miałem.

The D
    Uczestnik

Nie wiem czy to dobry dział, ale w końcu w tytule są "pytania", więc pasuje tak jakby. Ale do rzeczy. Dziś zwrócił moją uwagę banner na stronie głównej, o ten. Pewnie jest tam od dawna, ale ja zwykle wchodzę od razu na forum, a jak już jestem na głównej to nie patrzę na bannery 😉 Z lewej stron mamy Sisko i Kirę, z prawej Adamę z Tighem. A kim jest ta dwójka po środku? Obstawiam, że facet po prawej jest z Heroes (oglądałem kiedyś odcinek i mi się kołacze), ale co do blondyny to nie mam pojęcia.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Tak oboje są z Heroes to Claire oraz Peter dwojka wiodacy postaci w tym serialu.

Pah Wraith
    Uczestnik

Szybkie pytanie z ciekawości - jak widzę, były plany reaktywacji stare dobrej encyklopedii ST w ramach Trek.plCzy:- tak się stanie?- jest sens w obliczu istnienia polskiej edycji Memory Alpha?:)

Piotr
    Klucznik

W tej chwili w planach jest encyklopedia bardziej ogolna, nastawiona na scifi, nie tylko na star trek. Wiadomo jednak, ze takie cos sie samo nie napisze, wiec trudno powiedziec jak to bedzie wygladalo. Zas co do sensu tworzenia encyklopedii, ktorej czesc bedzie poswiecona ST, gdy dziala juz MA pl - no jakis sens to na pewno ma, tak jak tworzenie kolejnych stron/serwisow/forow scifi czy ST, ale czy zdecydujemy sie to rozwijac, trudno przewidziec. Zalezy tez co moglyby powiedziec wladze MA na np. jakas propozycje wspolpracy. Na razie jednak to przyszlosc, priorytetem sa inne dzialy.

Zarathos
    Uczestnik

MA to projekt-wikipedia, więc raczej nie ma co liczyć na jakąkolwiek współpracę. Bo niby jak? Oni wam linka, wy im linka? Żadna współpraca. A dane dodawać, czy edytować może każdy. Tak samo jak, np. zamieścić iframe'a z MA na swojej stronie.

Reyden
    Uczestnik

Tag Spojler nie działa chyba wcale , w temacie o SGA podawałem informacje dot. 5x11 i wstawiłem je w spojler , ale nie działa .Test Spojlera .Bla , bla , bla - test spojlera . Widzisz tekst powyżej ??Jak tak to nie jesteś jedyny .

Piotr
    Klucznik

Mielismy update forum, juz wszystko powinno dzialac.

Jamjumetley
    Uczestnik

Post z kategorii: PROPOZYCJA

Nasze bannery reklamowe mają w ścieżce dostępu: /banner/.

Tak przyszło mi do głowy, że mogą być blokowane przez wtyczkę do Firefoxa albo Operę. Może warto by było zmienić powyższy fragment na jakiś losowy ciąg znaków nie kojarzących się z reklamą + ewentualnie od czasu do czasu go zmieniać? 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram