Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

Dzieki, poprawione.

Zeal
    Uczestnik

Tego... FO...

"Inforamacje" ?

Piotr
    Klucznik

... Teraz na pewno jest dobrze.

Zeal
    Uczestnik

Przy podglądzie cudzego profilu pojawia się literówka:

"(Aktywny w panelu kontorolnym / Systemie PM)".

Piotr
    Klucznik

Dzieki, poprawione.

The D
    Uczestnik

Od pewnego czasu przesladuje mnie dziwny problem. Otoz, gdy probuje wejsc na forum wita mnie nastepujacy blad:

Przepraszamy, wyst*pi* b**d. Je*li nie jeste* pewny jak u*ywa* tej opcji lub nie wiesz dlaczego wyst*pi* b**d, spr*buj poszuka* w plikach pomocy.

Napotkane b**dy:

Nie masz uprawnie* do ogl*dania tego forum

Zeby bylo smieszniej wystepuje on tylko gdy korzystam z internetu w domu. W pracy dziala normalnie, a w tej chwili pisze zdalnie z serwera na uczelni. Probowalem czyszczenia ciasteczek, uzycia innej przegladarki itp. Nie ukrywam, ze taki stan rzeczy jest co najmniej niewygodny. Czyzby jakis ban na IP (nie mam zewnetrznego), a moze macie inne pomysly co moze byc przyczyna i jak to obejsc?

Piotr
    Klucznik

Taki komunikat pojawia sie zwykle, gdy probuje sie wejsc na forum, korzystajac z linka do niewidocznego forum lub usunietego tematu. Jestes pewien, ze nie wchodzis przez jakis stary link w Ulubionych? Sprobuj wejsc np. przez strone glowna Trek.pl. Jeszcze pytanie, czy po otrzymaniu tego komunikatu, mozesz przejsc do innej strony forum?Jesli to nie problem z linkiem, podaj mi na priv swoje domowe IP, sprawdze.

The D
    Uczestnik

Już działa. Wielkie dzieki.

Wolf
    Uczestnik

Nie wiem co jest ale nie moge się dostać do postów napisanych po 14.04.2007. Ciągle informuje mnie o błędzie.

Gosiek
    Uczestnik

Wolf - czy to dotyczy wszystkich postów jakie pojawiły się na forum po 14.04 czy tylko któregoś wybranego subforum? Gdybyś mógł podać jaki dokładnie komunikat o błędzie Ci się pojawia to też ułatwiłoby identyfikację problemu.

Wolf
    Uczestnik

Dotyczy to całego forum i bląd taki wyskauje mi doslownie od kilku dni. Tydzień temu bylo wszystko oki. Treść błędu"Przepraszamy, niektóre z wymaganych plików zostały utracone. Jeśli zamierzałeś przejrzeć temat, jest prawdopodobne, że został usunięty lub przeniesiony. Proszę wróć i spróbuj ponownie."Zauważyłem że w wersji Lo-Fi mogę spokojnie całe forum przeglądać.Problem rozwiazany, jakiś spospobem doszło do zmiany sposobu wyświetlania forum w postaci drzewa. To ustawienie powodowało pokazywanie się takich błędów, już przestawiłem sobie do widoku standardowego i problemy znikły.

The D
    Uczestnik

Właśnie przypadkiem zajrzałem sobie to forumowego FAQ i zauważyłem, że wymaga prewnego odświeżenia, przynajmniej linki na końcu.

Pah Wraith
    Uczestnik

Czy można/wypada pogratulować już "bycia na swoim"? 🙂

Piotr
    Klucznik

Mozna, wypada, ale tez milo bedzie, jesli potrzymacie kciuki, zebysmy zabawili tu przynajmniej tak dlugo jak na lexxie. 😉

Pah Wraith
    Uczestnik

W takim razie i gratuluję i trzymam 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram