Forum › Trek.pl › Konsola Informacyjna › Problemy, pytania i propozycje
TSS ma wbudowany w siebie błąd ortograficzny ;P Strona główna => Mój asystent => Informacje => 10 największych gaduł wogóle . 'Wogóle' napisane właśnie tak, tj. razem. Co ciekawe, na dole strony jest już poprawnie. W każdym innym miejscu nawet nie zwróciłbym na to uwagi, ale na tym forum? ;P
pfft ;P nie od dzis wiadomo, ze zaloga tss byki zaznacza wszystkim tylko nie sobie 😛
Może takie coś dostali od twórców phpbb? W każdym razie byk pozostaje bykiem ;P
Nie bój się. Sobie też zaznaczamy. Czego najlepszy przykładem jestem ja ;P.
Ostatnio nie zauważam czerwieni w Twoich postach, ale może szybko poprawiasz...BTW: Dziś - po raz pierwszy od modernizacji - przeglądałem forum na nie swoim kompie i - nie będąc zalogowanym - miałem wszystko przesunięte o godzinę do tyłu. Tak samo teraz gdy się wylogowałem.
Niestety razem z nowa wersja forum IPB otrzymalismy nowy plik jezykowy, a w nim mase bledow. 😉 Staralismy sie je wszystkie usunac, ale jak widac, cos nam umknelo. Mamy nadzieje, ze tylko ten jeden zostal, ale gdybyscie znalezli cos jeszcze, dajcie znac.W sprawie czasu forum - nasz admin przyjrzy sie temu. 😉
Mam pytanie. Dlaczego od jakiegoś czasu widzę tylko początkowy post w każdym temacie, a potem listę kolejnych postów?
Cross - najprawdopodobniej masz ustawiony w opcjach wyświetlania tematu widok tzw. drzewka.
Żeby to zmienić, należy czytając dowolny temat kliknąć u góry (po prawej stronie) przycisk OPCJE i z rozwijalnego menu wybrać Tryby wyświetlania -> Standardowy. Daj znać czy zadziałało.
Niech osoba, która rozdzieliła tematy "Kod Leonarda Da Vinci" i "Kościół" zaznaczy to na końcu jednego i początku drugiego tematu.
Akurat kiedy pisałeś tego posta to robilem ;).Takie rzeczy trochę trwają.
Jestem leniwym czlowiekiem. Skasowalem Mozille i zainstalowalem SeaMonkeya (wiem, zadna wielka roznica :D), skasowalem tez bookmarki (nie chcialo mi sie archiwizowac).Z tego powodu do wejscia na forum uzylem klawiatury i wpisalem http://www.trek.pl (dalej mi sie nie chcialo, pomyslalem ze wejde przez menu). Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, pokazalo mi sie niezbyt ladna biala ramka i napis - click Here to get the plugin.Mozna zapytac co to kurka wodna bylo? I wiem, ze Flash, nie o to mi chodzi. Nigdy nie instaluje Flasha, ani innych playerow tego typu (shockwave etc) - szkoda mi zasobow i czasu na takie pier...ly. I jak strona wymaga odemnie zaladowania takowego to po prostu omijam ja. Podobnie jak strony wymagajace JRE czy innych zbednych pluginow, programow etc - za wyjatkiem czcionek.Tak sobie pomyslalem, ze gdybym nie wiedzial co sie za tym bialym czyms kryje, to bym nigdy nie wszedl dalej, ba, nawet nie probowal. Zreszta nie bardzo jest jak bo alternatywnego menu tekstowego nie ma. Nie wiem ilu jest takich ludzi jak ja, ale nawet jezeli jest ich zdecydowana mniejszosc, to przeciez warto zadbac, zeby takie osoby tez mialy mozliwosc wejscia na forum, strone Path'a czy do butiku. Tym bardziej, ze czesc osob (ja czasami na swoim 100 letnim laptopie) korzysta z przegladarek tekstowych jak Lynx. Niepelnosprawni uzywajacy programow czytajacych wejda na trek.pl i pomysla ze strona jest pusta bo nic nie uslysza - ani menu ani nawet
Ja też jestem leniwa, ale podobny problem nie miał z lenistwem akurat nic wspólnego.W szpitalu nie ma zainstalowanego Flasha, a studentom i stażystom pozwala się jedynie korzystać z kompów w wolnych chwilach - instalowanie czegokolwiek jest zabronione.Ja byłam wtedy "zdesperowana" (jak zostaje na nocnym to jakoś dziwnie spokój jest, heh) i sobie forum wygooglałam, ale wielu by się pewnie zniechęciło... :/
Wrzucilibyscie z powrotem skorke standard, ale rozstrzelona, na cala szerokosc monitora ?!