Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Proponuję dodać polskie emisję Smallville, Taken i Threshold do forumowego kalendarza. Niezależnie od tego co myślimy o tych serialach naprawdę szybko znalazły się w ofercie polskich niekodowanych stacji telewizyjnych, dla wielu forumowiczów to dobry sposób na nadrobienie zaległości.

Krusty
    Uczestnik

Pobieram i nawet niech znajdą sie tam wszelkie seriale nawet jeśli maja mało wpólnego z scifi fajnie tez byłoby to podpiąc pod jakiś kanał rss.

OmegaOne
    Uczestnik

Krusty a obok zmiany skina co jest jak nie rss -> kalendarz: premiery i juz ;>

Krusty
    Uczestnik

Zwracam honor, naprawde sie postarałeś a myślałem ze tylko dasz nowe tematy na forum pod rss, naprawde świetna robota 😉 chociaż przydałaby siebardziej pełna informacja w rss z godziną i dniem 😉

Gosiek
    Uczestnik

Krusty - jeżeli chodzi Ci o dzień emisji danych odcinków, to on jest widoczny w RSS - u mnie pojawia się jako np. Single Day Event On: 3/30/2006 - i to jest właśnie data emisji danego odcinka. Jeżeli chodzi o godziny emisji, to ponieważ są to w większości premiery w USA ich podawanie nie ma sensu. 😉 Przy polskich serialach będziemy je podawać.

A jeżeli chodzi o coś innego, to czekamy na pytania. 🙂

Zeal
    Uczestnik

Tylko jedno. Istnieje szansa na przywrócenie poprzedniego skina forum? Obecne są... No właśnie. Są.

Tylko tyle.

OmegaOne
    Uczestnik

ten oficjalny trek.pl ? odpowiem tak.. prace trwaja.. 80% juz zrobione.

Barusz
    Uczestnik

Rozszerzyliście kalendarz m.in o program AXN, w takim razie chyba powinniście też uwzględnić HBO (SG-1 i Rome).

Piotr
    Klucznik

Barusz, Rome trudno zaliczyc do seriali fantastycznych, a raczej tylko takie w kalendarzu zamieszczamy.

Barusz
    Uczestnik

Ale jest popularny na forum. Bardziej chodziło mi o samą zasadę.

Gosiek
    Uczestnik

Zasada jest właśnie taka, że staramy się zamieszczać w kalendarzu informacje o produkcjach mających związek z fantastyką (z lekkim skrzywieniem w stronę scifi) , ew. thrillerem czy horrorem ale to raczej sporadycznie. Rome jest świetnym serialem ale niestety daleko mu do tych kategorii, podobnie zresztą jak kilku innym seriom, które właśnie ze względu na brak związków z fantastyką do kalendarza nie trafiły. Mimo wszystko jesteśmy stroną o profilu trek+scifi a to nas zobowiązuje do trzymania się określonej tematyki.

Barusz
    Uczestnik

Zaliczyliśmy nieporozumienie językowe ;P Miałem na myśli zasadę włączenia HBO do kalendarza. Ale właściwie po co ja się o nią biję, skoro sam nie mam tej stacji 😉

Gosiek
    Uczestnik

A, chyba że tak. 😛 Nad SG-1 pomyślimy, w końcu to popularny serial, choć co do dostepności HBO i oferty tej stacji, to już inny problem. Ale z pewnością są forumowicze, którzy z takich informacji będą mogli skorzystać.

Slawek
    Moderator

Moim zdaniem patrząc na fakt, iż HBO to płatna stacja, można ją sobie odpuścić z kalendarza. Bo równie dobrze wtedy wypadałoby śledzić Canal+ i wszelkie inne polskie stacje kodowane. Wydaje mi się, że kto posiada HBO raczej jest na bieżąco z programem TV ;>. A jednak praca przy takim kalendarzu jest chyba niemała.A jak się mają ewentualne emisje anime o tematyce sci-fi/fantasy do kalendarza? Np. zapowiedziany Serial Experiments Lain na kanale Hyper?

Zeal
    Uczestnik

Tym razem żadne z w/w, ale ten topic najbardziej pasuje... Miło widzieć "stare" kolory skina z powrotem. Dobra robota.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram