Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Coen
    Uczestnik

Było by to również miłym wstępem do 'rasowych' skinów jakie można by kiedyś wprowadzić.

Zarathos
    Uczestnik

bogwie chroncie nas przed LCARSEM albo czyms podobnymA co do rang... czy ja wiem. tak jak jest jest wg mnie calkiem dobrze, i nie bardzo widze sens dodawania jeszcze jakichs bajerow. W prostocie sila 😀

Vidmo
    Uczestnik

WitamProponuje aby wprowadzić możliwość edytowania postów w zablokowanych tematach choćby po to aby móc poprawić błędy ;), a jeżeli nie to niech moderatorzy sami się o nie martwią ;P

Raider71
    Uczestnik

Dobra z pewnoscia bylo juz kilka razy takie pytanie (mozna by dac odpowiedz do FAQ albo Regulaminu), ale jakie sa wymogi na poszczegolne rangi?

Barusz
    Uczestnik

Nikt z Adminów nie odpowiada, to ja odpowiem - kadetem klasy IV zostajesz automatycznie (czy tego chcesz czy nie) po przekroczeniu bariery 50 postów, III po 400, II po 800. Mogą Cię jeszcze przedterminowo awansować za wysoką jakość tego co piszesz, ale robią to rzadko. Jak chcesz być załogantem - zgłaszasz się do kogoś z Admiralicji na prv i dostajesz jakieś specjalne zadania.

Piotr
    Klucznik

To niezupelnie tak, Barusz. Masz racje co do 50 postow, dalej juz nie. System rang musi zostac ustalony na nowo ze wzgledu na mozliwosci tego forum. Wiec chwilowo rangi nie sa przyznawane, ale postaramy sie to zmienic najszybciej jak to bedzie mozliwe.

Barusz
    Uczestnik

Przepraszam, zasugerowałem się tym, że chyba do teraz tak było - wystarczy przejrzeć listę czytelników. Sorki.

Barusz
    Uczestnik

Jak rozłączacie wątki (tak jak dziś to zrobiliście z "Żaglem słonecznym") to podawajcie na samej górze link do miejsca w którym powstała dana dyskusja. Rozumiem, że oftopiki mogą się Wam nie podobać, ale w ten sposób każdy będzie mógł sobie prześledzić w jaki sposób może ewaluować dyskusja ( co samo w sobie jest często bardzo interesujące).

fluor
    Klucznik

Zazwyczaj staramy się tak robić (mogę powiedzieć przynajmniej za siebie). Odpowiednia adnotacja została (link) dodana.

Barusz
    Uczestnik

Ale szybka reakcja 🙂 Dzięki.

Barusz
    Uczestnik

Mam wniosek racjonalizatorski, żeby w wątku z linku poniżej dać podtytuł z pierwotnym tytułem topiku ("dawniej: 'Co by było gdyby... '"). W ten sposób otwierajace go posty staną się bardziej zrozumiałem dla forumowiczów i gości którzy nie znają jego historii.

http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=1541

Widzę, że propozycję uwzględniono, super 🙂

Piotr
    Klucznik

Sluszna uwaga, pierwszy post zaczynal sie dosc dziwnie. Opis zostal dodany, teraz powinno byc lepiej.

Reyden
    Uczestnik

Zauważyłem problem przy zmianie skinu - nie da się zmienić ze standardowego na inny ( po wcześniejszej zmianie na standardowy )

EDIT. Problem występuje przy każdym skinie - raz można zmienić skin , potem nie da juz rady - narazie pomaga napisanie/edycji posta .

Gosiek
    Uczestnik

Odnośnie błedu zgłoszonego przez Reydena - powinno też pomagać wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki. Czekamy na ew. inne zgłoszenia.

Gosiek
    Uczestnik

W razie problemów z ZEGAREM FORUM należy w swoim Panelu kontrolnym w opcji Ustawienia forum wybrać strefę czasową (GMT +1 hours) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris.

Dodane by OmegaOne:

Ew. jesli jeszcze bylo by o godzine za duzo w tym samym miejscu wylaczyc automatyczny DST i ustawic czas zimowy/letni..

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram