Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Może czegoś nie chwytam (to z góry przepraszam), ale przecież wciąż są tu trzy fajne skiny do wyboru...

izbkp
    Uczestnik

Załogancie Jabłoński... Cieżko mnie zniesmaczyć, naprawdę cieżko... Tobie się to jednak udało. Gratuluję... i sugeruję udać się do Doradcy.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Jezeli ktos zobaczy swoja strone umieszczona pod inna domena to co ma pomyslec? Ze ktos mu ta strone bezczelnie ukradl. Tyle. I dlatego napisalem to co napisalem.

Jeżeli ktoś zobaczy swoją stronę pod inną domeną w TAKI dzień to najpierw zapyta o co chodzi, o ile oczywiście nie został uprzedzony o takiej operacji.

Biorąc pod uwagę że admin TSS nie wyszedł wczoraj z piaskownicy, idę o każdy zakład że podmianka została wcześniej ustalona z właścicielem strony.

Krzyczysz i machasz szabelką zupełnie bez sensu - ot po to chyba żeby narobić niepotrzebnego hałasu.

Możesz się ze mna oczywiście nie zgodzić ale zauważ, że z całego forum TYLKO TY zareagowałeś w tak hmm... histeryczny sposób.

I to co napisalem odnosnie Alternatyw 4 i Balcerka - podtrzymuje. Chociaz moze ogranicze do administratora serwera - ktoremu najwyrazniej brakuje wyobrazni....

Rozumiem, ze nic (chyba?) nie placicie, za miejsce na lexxsie ale admin po prostu.. nawet nie przegial. Dla mnie to skonczona glupota. I po prostu chamstwo.

A tobie zabrakło w tym momencie ogłady i opanowania.

Zanim zaczniesz wylewać swoje żale na forum, pomyśl dwa razy, a potem zrób to w bardziej cywilizowany sposób. Zagrywka admina wcale nie była chamska.

Twoje posty - jak najbardziej.

Dalszą dyskusję na ten temat uważam za bezcelową.

deactivate EMH!

Vidmo
    Uczestnik

... ale przecież wciąż są tu trzy fajne skiny do wyboru...

Fajne czy też nie, Ja jednak wolałbym wrócić do wcześniej ustawionego granatowego skina i byłbym wdzięczny gdyby takowy był znowu do wyboru 😐

The D
    Uczestnik

Żart Kai'a był jego autorskim nieuzgadnianym pomysłem, do czego się przyznał na swojej stronie. Rozumiem, że nie każdemu musiał się podobać, że ktoś czuł nieodpartą potrzebę napisania czegoś na forum i że się zdenerwował. Ale żeby mieszać do tego poszanowanie godności to już chyba przesada. Porównywanie sytuacji na lexx-ie do .civ jest zupełnie nie na miejscu. Strony są utrzymywane po znajomości i dowcip należy rozpatrywać raczej (dywagując od jakości) w kategorii przyjacielskiego kawału. Masz prawo nie wiedzieć kto to jest Kai, ale wcale nie tak trudno się dowiedzieć czytając twoją ulubioną stronę. Sytuację hostingowa TSS opisał Piotr W TYM wątku kilka stron wcześniej.

Zarathos
    Uczestnik

Zirytowalo mnie nie tyle przestawianie stron, co uzycie strony Neokosh's. Tym bardzie ze jak mniemalem (i zdaje sie slusznie) Kai uczynil to bez zgody autora. To ze strona od paru lat jest nieaktywna i udostepniona w wersji offline nie znaczy ze mozna ja sobie dowolnie wykorzystywac. I to czy lexx jest prywatnym serwerem czy nie nie ma znaczenia.

Piotr
    Klucznik

Zarathos, inne strony tez byly poprzestawiane i jakos ich autorzy (oraz wiekszosc uzytkownikow) odebrali to tak, jak powinni. Autor strony o B5 tez nie robil problemow. Jedynie Ty jestes oburzony, a przeciez Twojej strony nikt nie ruszyl.Ja sie pytam, jak to jest? Jak lexx padnie, to jest marudzenie, lexx zle dziala - to samo. Teraz narzekanie na Kaia za kawal. Ale nikomu na mysl nie przejdzie, zeby powiedziec kiedys "dzieki Kai za lexxa". EOT!

Ryan
    Uczestnik

Fajnie, że tu taki flame, ale czy dowiem się czy jest szansa na to, by zniknęły rangi dla nie TSS-related osób albo pojawiały się poprawne rysunki? Z góry dziękuję za odpowiedź i cierpliwe znoszenie mojego marudzenia.

Piotr
    Klucznik

OmegaOne zostal juz o tym poinformowany, trzeba czekac.

Wolf
    Uczestnik

Krótkie pytanko "Trek.Pl wkrótce.." to wkrótce to ile mniej więcej ma trwać??

Coen
    Uczestnik

Stawiam iż nie dłużej niz 1-2 miesiące.

Wolf
    Uczestnik

No to już niedługo, tylko czy termin będzie dotrzymany 🙂

Gosiek
    Uczestnik

Termin wyznaczy osoba robiąca serwis od strony technicznej i czy bedą to takie daty jak podane przez Coena - tego na 100% nie wiemy. Wszystko zależy od wolnego czasu naszego webmastera, a tego niestety zawsze brakuje. Ale z pewnoscią będzie to najszybciej jak tylko się da - w końcu nam też zależy na tym, żeby TSS był czymś więcej niż tylko Forum. 😉

Slawek
    Moderator

Ja bym jednak proponował aby darować sobie obstawianie daty powrotu serwisu tudzież inne przypuszczenia. Oszczędzimy sobie w przyszłości setki pytań "kiedy będzie serwis" "ktoś mówił, że miał być wtedy i wtedy" tak jak to jest teraz z Pathfinderem. Jak będzie to na pewno się o tym dowiecie. Więc po dobroci... nie marudzić ;>

Zeal
    Uczestnik

Pozwolę sobie poruszyć inną kwestię... W zasadzie "podczepię się" pod Ryana (mam nadzieję, że nie weźmiesz mi tego za złe... 😉 )

jest szansa na to, by zniknęły rangi dla nie TSS-related osób albo pojawiały się poprawne rysunki?

A czy byłaby szansa na dorzucenie dodatkowych rang? Mam na myśli wprowadzenie dodatkowych elementów typu klingońska, romulańska, federacyjna miniatura stopnia?

Wysokość stopnia zalezałaby od dwóch (dobra, trzech...;)) rzeczy:

- deklaracji piszącego prośbę do odpowiedniej osoby (chyba admina strony, bo mod nie ma takich uprawnień)

- zgody osoby uważanej ogólnie za najbardziej typowego przedstawiciela danej frakcji

- tą trzecią rzeczą byłaby zgoda admina 😉

W sumie "wodotrysk", ale uprzyjemniający korzystanie z forum.

Nie jest to chyba zbyt trudne do wprowadzenia? Z tego, co miałem okazję zaobserwować na innych forach, takie zmiany wprowadza się niemal "od ręki"...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram