Forum › Trek.pl › Konsola Informacyjna › Problemy, pytania i propozycje
Tia, coraz czesciej zamiast TSS pokazuje mi sie mila informacja o niemoznosci polaczenia z serwerem
Mógłbyś podać jakieś przykłady, bo jakoś nie dostrzegam tej tendencji.
Mógłbym, ale podobno na forum nie wolno niczego reklamować. 😛
Tia, coraz czesciej zamiast TSS pokazuje mi sie mila informacja o niemoznosci polaczenia z serwerem
[post="24574"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Już miałem kiedyś napisać, że zdarza się to coraz częściej. Ostatnio nie połączyłem się z forum chyba w Sobotę 12.02 i jeszcze jeden dzień po tej dacie, ale….zapomniałem kiedy dokładnie ( w przeszłości też kilka razy nie mogłem się dobić). Podsumowując nie narzekam, bo forum ogólnie działa bardzo sprawnie. Moderatorzy i cała obsługa techniczna też, widać że im zależy. 😉
Czasami zdarzają się problemy ze skrzynką z wiadomościami. Kilka dni temu dostałem wiadomość od jednego z użytkowników i tylko fakt, że dostałem o tym maila pozwolił mi to stwierdzić. Gdy wszedłem na forum miałem napisane "0 nowych wiadomości" mimo, że była nowa wiadomość w skrzynce.
No tylko zmienicie miodek co nowe posty pokazuje bo słabo czytelny, reszta jest wspaniała
Ludzie - ten skin idealnie pasuje do klimatu treka. :DNo i zostańcie na adresie napisy.gwflota.com, bo łatwiej będzie tu trafić :DNo i mam nadzieję, że mnie nie wzięliście na serio... 😉
jakkolwiek rozowy skin jest w porzadku to podmiana domen to dowcip na poziomie kraweznika i utrudnianie zycia uzytkownikom.
To ja tez powiem co o tym mysle. Co prawda nie bedzie to doslowny wypis z mojego mozdzku, bo by admini wycieli, ale i tak...Zmiana Skina jest super i pasuje do 1 kwietnia. Ale podmiana domen to juz nawet nie poziom kraweznika. A podpiecie pod trek.pl cudzej strony (bo jak sadze autorzy TSS nie sa wlascicielami NeoKosh's Babylon 5 Site) to nawet nie glupi kawal, tylko 100% brak jakiegokolwiek dobrego smaku, poczucia godnosci czy chocby najbardziej podstawowej odpowiedzialnosci. Ktos kto robi cos takiego moze, jak to powiedzial Balcerek z alternatyw 4: Mi na piety narobic, a i to jak podrosnie bo za niski jeszcze.Podsumowujac - w dniu dzisiejszym TSS, zamiast wzrosnac o pare pkt za kapitaly zarcik (kto nie lubi miodku) spadlo nawet ponizej stardestroyer.net - a myslalem ze gorszego forum niz sd.net nie doswiadcze.Moje najszczersze gratulacje.
Całkiem fajny skin, pół dnia nie mogłem wejść na forum a jak już wszedłem to o mało z krzesła nie spadłem jak zobaczyłem różowy kolor skina i misa w logo. Dowcip dobry ale chyba nie chcecie mieć kilku trupów na sumieniu, o zawał bardzo łatwo. Zawsze przyzwyczajony do czerni i ciemnego granatu a tu taka zmiana.
Oj Zarathosku podmiana stron nie byla jak przypuszczam pomyslem zalogi TSS. A dowcip ten niespodziewanie sprawil nam pan i wladca lexxa 🙂 Takze prosze sie nie denerwowac 😛
Podmiana domen nie była sprawą TSS'u - tak więc nie nas winić. Ale jeśli mogę to skomentować to osobiście także uważam to za niezbyt trafiony pomysł. Z początku - owszem. Utrzymać taki stan przez godzinkę-dwie. Ale cały dzień to już duża przesada. Tak jak powiedzieli to już inni - tylko utrudnienie. Bo jaki sens mają nasze misie skoro spora ilość osób tego i tak nie zobaczy (ze względu na brak dostępu). Gdzieś koło 20:30 jeszcze nadal widziałem stronę babylon 5 i jakieś forum planety persji. No cóż... do końca dnia zostało już mało czasu, a że jest piątek wieczór niestety nie wszyscy użytkownicy mogli się trochę chociaż pośmiać. W to miejsce trafiły raczej bluzgi za podmianę domen.Ja jeszcze zrozumiałbym jakby na tych podmienionych stronach była jakaś informacja, że prawdziwe forum/strona znajduje się teraz tu lub tam. Ale nie. I jak niby zwykły użytkownik miał trafić na forum? A "poczekać do wieczora".Osobiście może i wiedziałem gdzie znajduje się prawdziwe forum, ale co z tego? Nie mieli do niego dostępu inni z którymi można by było podyskutować lub poczytać ich posty. Bo co miałem, misie oglądać ciągle? Ale jeszcze kilka godzin temu byłem u kumpla i dostępu do trek.pl nie miałem bo gdzie się znajdował zapomniałem. I nie mogłem się tym sposobem dostać też na bramkę mIRC'a.Po co to piszę? Zarazem usprawiedliwiając się, że TSS nie miała z tą podmianą nic wspólnego, a zarazem podając moją osobistą krytyczną opinię na temat tego żartu. Co za dużo to nie zdrowo (w tym wypadku "co za długo" - kilka godzin by wystarczyło na taki dowcip).Młodszy miś wiecznie czepialski pozdrawia ;>
Bo jaki sens mają nasze misie skoro spora ilość osób tego i tak nie zobaczy (ze względu na brak dostępu).
O ile wiem to caly czas misie byly dostepne. Tylko, ze pod adresem napisy.gwrota.com... Pod http://www.startrek.pl byl za to ThinkTank... Pewnie Phoenix byl pod adresem serwisu Babylonowego 😛 Wpadlem na to po ok minucie 😛 Generalnie pomysl wymieszania stron scifiaczowych pod wezwaniem Lexxa uwazam za fajny 😉
Pomysł fajny, ale utrzymanie go przez cały dzień już nie. Przynajmniej w moim odczuciu. Poza tym weź pod uwagę, że nie każdy zna wszystkie strony znajdujące się na lexxie. Tak więc nie każdy mógł być tak wielce błyskotliwy jak ty i zacząć sprawdzać wszystko w poszukiwaniu TSS...
http://www.startrek.pl był pod adresem POGF-u. Mi się pomysł z podmianą domen podobał, tak samo jak misie. Podczas poszukiwań ujawniła się detektywistyczna żyłka. Rozumiem jednak, że dla wielu osób było to spore utrudnienie. Choć z drugiej strony, gdyby zamiana trwała godzinę, dwie to pewnie niewiele niewiele osób by ją w ogóle zauważyło.